Oke, je bent druk, maar je eet toch goed? Twee ons groente, twee stuks fruit, dat soort dingen. Je denkt misschien dat je goed bezig bent, maar als je gedachteloos achter je bureau een boterham of nog een stuk taart van de jarige naar binnen schuift of na je werk direct door gaat naar een borrel en je daar onder invloed van een paar wijntjes alle bittergarnituur naar binnen werkt bij wijze van avondeten, dan doe je jezelf niet veel goeds. Af en toe jezelf te buiten gaan is echt geen ramp, zolang je in de basis goed voor jezelf zorgt.

Als je rustig en met aandacht eet, voorkom je bovendien dat je teveel eet.

Wat kun je doen?

Je kunt (nee, je moet) sowieso zorgen dat je gezond eet en voldoende water drinkt. En de tijd nemen om te eten en dat echt met aandacht te doen. TV uit, mobiel weg en elke hap goed proeven en ervan genieten. Als je rustig en aandachtig eet, voorkom je ook dat je teveel eet, omdat je in de gaten hebt wanneer je vol zit. Eet ook niet vlak voor het slapen gaan; je kunt je eten dan niet goed verteren en loopt het risico dat je 's nachts wakker ligt. Heb je er veel moeite mee je hier aan te houden? Neem dan in ieder geval dagelijks een goed supplement.

Goed onderhoud is de sleutel

Daarnaast kun je je veroudering afremmen door goed voor jezelf te zorgen. Dat doe je door naast goed te eten ook te zorgen voor voldoende ontspanning en beweging. Een massage af en toe en een goed glas wijn doen wonderen. Eigenlijk moet je net zo goed voor je lichaam en geest zorgen als voor die auto waar je zo lang voor hebt gespaard. Die krijgt toch ook regelmatig verse olie en om de zoveel tijd een APK?

APK voor je huid

Waarom zou je dit principe niet ook door trekken naar je huid? Vichy heeft hier iets moois voor ontwikkeld: Slow Âge. Het woord dekt de lading precies, deze verzorging remt het verouderingsproces af. Het zorgt er voor dat je huid optimaal onderhouden wordt.

Het zit 'm in de combinatie van factoren

Hoe kan het dat dit product de huidveroudering vertraagt? Door een ingenieuze combinatie van een SPF 25 met een krachtig anti-oxidant wortelextract Baïcaline, huidversterkende probiotica en mineraliserend water van Vichy. Deze factoren samen zorgen dat door gebruik van Slow Âge de huidveroudering vertraagt.

Een win-win: goede zorg nu en vertraging op de lange termijn. Het werkt net zoals de voeding die je in je lichaam stopt. Als je daar nu goed op let, heb je daar ook op de lange termijn profijt van.

Wil je kennismaken met Slow Âge? Breng dan een bezoek aan je apotheek of bestel online.

Liquid, Fluid, Product, Brown, Bottle, Teal, Aqua, Cosmetics, Beauty, Azure,

Dit artikel is mogelijk gemaakt door Vichy.