BEAUTY SCHOOL

Voor als je a) écht eens wilt opvallen, b) net als wij een (vrij grote) crush hebt op het Britse topmodel Twiggy, of c) gewoon van opmaken houdt. Het kost namelijk even wat tijd, máár dan heb je ook wat. Hieronder wat mascara- en eyelinergeheimen van Nina Leykind (creative director en oprichter van make-upmerk Eyeko).

Want tijdens de koude dagen ga je deze tips nodig hebben, geloof ons.

Want hoe zorg je ervoor dat je lokken eens niét te kort worden geknipt?

Dikke kans dat je hier iets aan gaat hebben in je dagelijkse beautyroutine.

En hé: het is niet eens heel moeilijk.

Droom je van Mila Kunis-esque kijkers? Zonder al teveel moeite fake je ze gewoon met deze tips.

Wedden dat jij je aan minstens een van deze zaken schuldig maakt?

Jij wist natuurlijk allang dat James Franco in Spring Breakers dé trendsetter was! Ha. Ook de ontwerpers van Marchesa hadden 'em in de smiezen en stuurden de modellen tijdens de a/w 2014-show de catwalk op met kunstig gevormde corn rows. Hoe jij ze thuis krijgt? Met wat handigheid én de limited edition-lijn van Marchesa voor TONI&GUY Hair Meet Wardrobe.

Sponsored by TONI&GUY Hair Meet Wardrobe
Beeld: Imaxtree
Horoscoop
23 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Er valt vandaag een nieuwe maan in de geldzone van je horoscoop. Dat brengt nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee, Weegschaal. Grote kans dat je doelen voor de komende zes maanden zullen veranderen. Ben je van plan om te solliciteren of om loonsverhoging te vragen? Wacht dan nog even totdat Mercurius weer de goede kant op gaat (zondag).

Over hoe Karlie Kloss haar supermodellen-carrière dankt aan Oscar de la Renta >