BEAUTY SCHOOL

Omdat overtollig glimmen, uitgelopen mascara of verdwenen eyeliner (wáár is-ie gebleven?) gewoon niet heel mooi is.

Acht dingen die niemand je vertelt over je nagels.

Bij de eerste zonnestralen wil jij natuurlijk meteen dat nieuwe zomerse rokje of jurkje aan. Maar bij het zien van je witte winterse benen denk je daar meteen heel anders over. Gelukkig zijn er nieuwe snufjes om prachtig bruin te worden, zonder schade aan de huid en zonder al te veel gedoe.

Met een klein beetje voorbereiding ben je de allerknapste van het hele festivalgebeuren. Of blijf je er in elk geval een beetje monter bijlopen. Dat is wel zo fijn, voor jou en je omgeving.

Waarom wachten op vakantie? Ook tijdens een festival is het mogelijk een prachtige verleidelijke gloed te krijgen, zodat iedereen bij thuiskomst versteld staat van hoe mooi bruin je bent.

Neeee! Je lipstick ligt in stukken/er zit een vlek op je onmisbare bloes. Wat nu?

Coole Londense looks met een rebelse afdronk (lange pony's, getoupeerd haar). Heel jaren zestig, heel winter 2014. Zo doet u dat.

Geeft niks, het overkomt de besten. Lees en leer.

Horoscoop
22 juli 2014
DAGHOROSCOOP

De zon verlaat vandaag jouw sterrenbeeld. Daarmee is je verjaardagsmaand ten einde, Kreeft. Niet getreurd: de komende vier weken staat de financiële zone van je horoscoop in de schijnwerpers. Een goed moment om je inkomsten te verhogen. Bovendien zorgt Venus voor de nodige dosis liefde.

Handig! 9 manieren om te voorkomen dat je make-up smelt bij 25+ graden >