BEAUTY SCHOOL

Of je écht showstoppende wimpers krijgt van Bobbi Browns nieuwste aanwinst: Smokey Eyes Mascara? We testen het graag voor je.

Eén product dat bijdraagt aan afvallen, een prachthuidje, verzorgde lokken en korte metten maakt met o.a. psoriasis, eczeem, roos en acne? Mogen we even voorstellen: kokosolie.

Heter dan dit wordt het niet deze winter. Smokey eyes zijn smeulend, of je nu voor de softe variant of 'n fikse portie drama gaat. We klimmen met Bobbi Brown even terug in de schoolbanken, voor een spoedlesje smokey eyes, drie keer anders. Met een glansrijke bijrol voor de nieuwste telg in de Bobbi Brown-familie: de Smokey Eyes mascara (€ 28) >

  

Voor de iets minder handige make-uppers onder u hebben we trouwens een gouden tip: iedereen kan áltijd een afspraak maken voor een Bobbi Brown Smokey Eye Lesson van 20 minuten (!) bij één van de Bobbi Brown-counters in De Bijenkorf of één van de Bobbi Brown Studio’s bij Douglas. En oh ja, deze mega-lessen zijn GRATIS!

 

(Powered by Bobbi Brown)

De oplossing tegen striae, rimpels, een ‘herfst/winter’-huid, overgangsklachten en slapeloosheid? Rozenolie does the trick. Lees mee.

Een wondermiddel uit de oertijd: is Aleppo hét middel tegen acne en eczeem?

Helpt de stof Q10 bij het behouden van een strakke huid? Wij doken in de materie.

Heb je je weleens afgevraagd hoe mensen die wonen in gebieden rondom de Stille Zee aan zo’n prachthuidje en zulke glanzende lokken komen? Wij in elk geval wel. Eén van hun geheimen? Monoï de Tahiti.

Wil je net als Zooey Deschanel een robbertje domino op je nagels? Lees hieronder hoe!

Horoscoop
28 juli 2014
DAGHOROSCOOP

Liefdesplaneet Venus maakt vandaag ruzie met powerplaneet Pluto. Dat zorgt voor issues op het gebied van relaties en financiën. Het liefst zou je gewoon lekker thuisblijven en wachten totdat de storm is overgewaaid. Da’s helemaal geen slecht idee, Leeuw.

Leesvoer: 'een slecht geschreven horrorsite met bruidsjurk' >