BEAUTY SCHOOL

Zo makkelijk kan het zijn! Een goed humeur in vijf lekkere producten. Heb je verdiend!

Ze mogen dan de eerste prijs in de genenloterij hebben gewonnen, geloof ons: een beetje model helpt de natuur ook een handje. Dit zijn de insidertrucs, zoals ontfutseld door onze collega’s van ELLE US.

Terwijl je niet praat, fluistert je haar stiekem van alles over je. Wat zegt dat van jou?
 
Terecht of niet, maar uit onderzoek blijkt dat mensen vaak aannames over je maken op basis van de kleur van je haar. Welk imago past bij welke haarkleur? En is het al tijd om naar de kapper te gaan?

We legden celebrity-hair stylist en John Frieda-expert Harry Josh jouw haarkwesties voor. Lees en leer!

Maak een dikke vinger naar striae, eczeem en rimpels met dit fantastische goedje dat je huid fantastisch, gevoed en strak houdt.

Hallo 2014! Bezig met je lijst met goede voornemens? Pen deze drie beautyvoornemens vooral ook even neer.

Oud & Nieuw amper overleefd? Wij helpen! Met deze tips ben je in een mum van tijd weer fris en fruitig.

Laat dure kappersbezoekjes en fraaie haarcrèmes even voor wat ze zijn: doffe lokken tover je heel eenvoudig om tot een prachtige bos haar met de volgende tien voedingsmiddelen.

Haartips van de expert >

foto's: IMAXtree
Horoscoop
23 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Er valt vandaag een nieuwe maan in de geldzone van je horoscoop. Dat brengt nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee, Weegschaal. Grote kans dat je doelen voor de komende zes maanden zullen veranderen. Ben je van plan om te solliciteren of om loonsverhoging te vragen? Wacht dan nog even totdat Mercurius weer de goede kant op gaat (zondag).

Over hoe Karlie Kloss haar supermodellen-carrière dankt aan Oscar de la Renta >