BEAUTY SCHOOL

Omdat overtollig glimmen, uitgelopen mascara of verdwenen eyeliner (wáár is-ie gebleven?) gewoon niet heel mooi is.

Acht dingen die niemand je vertelt over je nagels.

Bij de eerste zonnestralen wil jij natuurlijk meteen dat nieuwe zomerse rokje of jurkje aan. Maar bij het zien van je witte winterse benen denk je daar meteen heel anders over. Gelukkig zijn er nieuwe snufjes om prachtig bruin te worden, zonder schade aan de huid en zonder al te veel gedoe.

Met een klein beetje voorbereiding ben je de allerknapste van het hele festivalgebeuren. Of blijf je er in elk geval een beetje monter bijlopen. Dat is wel zo fijn, voor jou en je omgeving.

Waarom wachten op vakantie? Ook tijdens een festival is het mogelijk een prachtige verleidelijke gloed te krijgen, zodat iedereen bij thuiskomst versteld staat van hoe mooi bruin je bent.

Neeee! Je lipstick ligt in stukken/er zit een vlek op je onmisbare bloes. Wat nu?

Geeft niks, het overkomt de besten. Lees en leer.

Eruit met de spuit! Ook thuis kun je lijntjes en rimpels een trap onder hun kont geven.

Horoscoop
23 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Er valt vandaag een nieuwe maan in de geldzone van je horoscoop. Dat brengt nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee, Weegschaal. Grote kans dat je doelen voor de komende zes maanden zullen veranderen. Ben je van plan om te solliciteren of om loonsverhoging te vragen? Wacht dan nog even totdat Mercurius weer de goede kant op gaat (zondag).

Over hoe Karlie Kloss haar supermodellen-carrière dankt aan Oscar de la Renta >