BEAUTY SCHOOL

Bij de eerste zonnestralen wil jij natuurlijk meteen dat nieuwe zomerse rokje of jurkje aan. Maar bij het zien van je witte winterse benen denk je daar meteen heel anders over. Gelukkig zijn er nieuwe snufjes om prachtig bruin te worden, zonder schade aan de huid en zonder al te veel gedoe.

Met een klein beetje voorbereiding ben je de allerknapste van het hele festivalgebeuren. Of blijf je er in elk geval een beetje monter bijlopen. Dat is wel zo fijn, voor jou en je omgeving.

Waarom wachten op vakantie? Ook tijdens een festival is het mogelijk een prachtige verleidelijke gloed te krijgen, zodat iedereen bij thuiskomst versteld staat van hoe mooi bruin je bent.

Neeee! Je lipstick ligt in stukken/er zit een vlek op je onmisbare bloes. Wat nu?

Geeft niks, het overkomt de besten. Lees en leer.

Eruit met de spuit! Ook thuis kun je lijntjes en rimpels een trap onder hun kont geven.

Bespaar tijd en ruimte: beauty on the go doe je zo.

Jij slaat die in de namiddag opduikende glimmende T-zone liever over? Dat kan. Met deze tips blijft je gezicht de ganse dag mat.

Horoscoop
24 september 2014
DAGHOROSCOOP

Het is een prachtige dag, Weegschaal. Waarom? Omdat de nieuwe maan in jouw sterrenbeeld valt. Dat betekent dat er fijne kansen en mogelijkheden op je pad komen. Denk na over alles wat je de komende zes maanden wilt bereiken. Maak plannen en ga er de komende drie dagen al mee aan de slag.

Gewoon. Nog even ter ere van haar speech: zestien quotes waardoor je van Emma Watson gaat houden >