BEAUTY SCHOOL

Photoshop in een tube: blurs zijn de nieuwe beautyhype. De voor- en nadelen.

Het volumineuze, gepolijste haar van Olivia Palermo een ver-van-je-bedshow? Welnee. Volg deze vijf föhnstappen en het groeit gewoon uit je eigen hoofd.

Denk je eraan om De Grote Stap te zetten en een pony te knippen? Groot gelijk! Een klein beetje voorwerk kan echter nooit kwaad dus zie hier: een gids voor de perfecte pony bij jouw gezichtsvorm

Ook retehandig: het juiste kapsel bij jouw haartype >

Of je nu naar het strand gaat of uit eten met je ingewikkelde mode-vriendinnen: we tippen de perfecte lipstickkleur voor elke situatie.

Jij wil een prachthuid? Goed nieuws.

Een perfecte (niet saaie!) basis voor overdag, die je zo omtovert naar een showstoppende look voor ’s avonds. Sisleys make-upkunstenaar Randall Wijngaarde vertelt ons hoe je dat klaar speelt. En om te bewijzen dat je dit écht zelf thuis kunt, doen we het hoogstpersoonlijk voor. Aan het einde van de rit geven je meteen een handig overzicht van de gebruikte producten. Gemak dient de mens, nietwaar?

(powered by Sisley)

De heilige graal: hier vind je voor eens en voor altijd het antwoord op die welbekende haarvragen.

Oké, overdrijven is ook een kunst. Maar! Als je al je oude vertrouwde haar(styling)gewoontes even laat vallen en het roer omgooit, beloven wij je plechtig dat je versteld zult staan.

Horoscoop
02 augustus 2014
DAGHOROSCOOP

Mercurius, te vinden in jouw sterrenbeeld, maakt vandaag ruzie met Mars en Jupiter. Vindt iemand dat je je zelf overschat? Laat je daar dan niet teveel door beïnvloeden, Leeuw. Durf groots te dromen en jaag je meest ambitieuze doelen na.

Is pompoenzaadolie het nieuwe kokosolie? >