BEAUTYNIEUWS

Wij halen binnenkort geen kauwgomballen meer uit een machine, maar nagellak.

Lauren Conrad basic? Niet als het aan haar (hoogblonde haar) ligt!

Nelfies? Ja, je weet wel, een selfie van je nagels. Een beetje celebrity doet eraan. En geloof ons: ze kunnen er wat van. Kijk mee en doe er je voordeel mee.

8 dingen die niemand je vertelt over je nagels >

Stella McCartney besloot haar klassieke rieker STELLA nieuw leven in te blazen en trok Lara Stone aan haar jasje voor een stomend hete campagnevideo.

Klein, betaalbaar en niks geen chemicaliën: Le Edge is een hype onder internationale beautybloggers. Wat is het en willen we het hebben?

Dan maakt ze toch even een fotootje voor je...

Walgelijk mooi bruin worden, daar gaan we voor. Maar wel veilig natuurlijk. De nieuwste high tech zonnebrandcrèmes van 2014 zijn supercomfortabel en zitten vol slimme foefjes waardoor je zonder drama nog mooier bruin wordt. En jonger. En zachter. Zodat iedereen na je vakantie zal opmerken hoe goed je er wel niet uitziet.

Horoscoop
20 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Maandagen zijn meestal geen feest, maar deze dag is een uitzondering. Komt doordat er maar liefst vier powerplaneten aan je zijde staan: Jupiter, Mercurius, Venus en Mars. Dat levert niet alleen romantiek en geld op, maar ook hele goede seks…

8 dingen die je niet wist over hoofdpijn >