BEAUTYNIEUWS

Walgelijk mooi bruin worden, daar gaan we voor. Maar wel veilig natuurlijk. De nieuwste high tech zonnebrandcrèmes van 2014 zijn supercomfortabel en zitten vol slimme foefjes waardoor je zonder drama nog mooier bruin wordt. En jonger. En zachter. Zodat iedereen na je vakantie zal opmerken hoe goed je er wel niet uitziet.

Dachten wij dat het aan de temperatuur lag...

Word jij lid van The Hairy Legs Club?

Dit nieuws heeft zojuist onze dag gemaakt: Michiel Huisman (ónze coverman) schittert naast Gisele Bündchen in de nieuwste Chanel N°5-campagne!

Als we deze backstage beelden van de nieuwe Calvin Klein Reveal-commercial mogen geloven, dan wél. Goed staaltje acteerwerk dus, van onze Doutzen Kroes en Charlie Hunnam. Hier zie je het smeulende resultaat >

Psssst... Is dít de nieuwe Doutzen? >

De ELLE-redactie is zowel professioneel als privé mascaragrootverbruiker en verklapt -in willekeurige volgorde- haar favorieten.

Het is een trend (onder sommigen): je benen niet scheren... >

Hot stuff! Doutzen Kroes poseert met de voormalige Christian Grey voor Calvin Klein.

…met de tips & tricks van Bobbi Brown.

Horoscoop
22 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

De maan staat vandaag in jouw sterrenbeeld. Dat is op zich goed nieuws, maar met een nieuwe maan op komst wordt alles wat minder relaxed dan normaal. Hoeveel stress je ook voor je kiezen krijgt, weet dat de maan je alsnog helpt om het er zonder kleerscheuren van af te maken.

Celebrities reageren op het overlijden van Oscar de la Renta >