BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Andrej Pejic in grote parfumcampagne?

Andrej Pejic voor Jean Paul Gaultier Menswear a/w 2012
24 januari 2012 10:04

Pssst… Schittert het mannelijke model Andrej Pejic binnenkort in een grote parfumcampagne?


De man is de nieuwe vrouw. Of was het juist andersom? Afijn, Andrej Pejic doet in ieder geval goede zaken. Na de befaamde HEMA-campagne staat er weer een spannende klus op stapel voor het Bosnische slash Australische model.  

 

NIEUW PARFUM?
In een aflevering van de Franse show Sept à Huit verklapt Pejic namelijk dat-ie binnenkort zijn eerste contract tekent voor een ‘major perfume brand’, waar hij het gezicht van wordt. En tja, dan kan het gissen beginnen. Insiders denken dat het om een nieuw reukwater van Jean Paul Gaultier gaat, in wiens coutureshow Pejic vorig jaar liep. Bovendien boekte Gaultier het 20-jarige model ook voor zijn mannenshows – toch handig, zo’n multi-talent – en zijn s/s 2011-campagne, waarin-ie Karolina Kurkova kust. Is er een nieuwe muze geboren?

 

Fijn kijkvoer: mannenshows a/w 2012 >

 

Of moeten we toch kijken naar Marc Jacobs? Andrej Pejic stal immers eerder al de show in zijn Marc by Marc Jacobs s/s 2011-campagne. De tijd zal het leren. En welja, er wordt ook nog gefluisterd dat Andrej Pejic aanstaande donderdag weer zal opduiken tijdens de Haute Couture-show van Jean Paul Gaultier… We houden het uiteraard allemaal in de smiezen. 

 

ANDREJ PEJIC IN SEPT À HUIT

 

Reageer


Horoscoop
01 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Oktober gaat van start met de zon én Venus in jouw persoonlijke deel van het heelal. Toch voelt het leven behoorlijk chaotisch en instabiel. Komt doordat er een achterwaartse beweging van Mercurius op komst is. Probeer uitdagingen als kansen te zien, Weegschaal.

De eerste foto van Amal Alamuddins trouwjurk is hier! >