BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Andrej Pejic in grote parfumcampagne?

Andrej Pejic voor Jean Paul Gaultier Menswear a/w 2012
24 januari 2012 10:04

Pssst… Schittert het mannelijke model Andrej Pejic binnenkort in een grote parfumcampagne?


De man is de nieuwe vrouw. Of was het juist andersom? Afijn, Andrej Pejic doet in ieder geval goede zaken. Na de befaamde HEMA-campagne staat er weer een spannende klus op stapel voor het Bosnische slash Australische model.  

 

NIEUW PARFUM?
In een aflevering van de Franse show Sept à Huit verklapt Pejic namelijk dat-ie binnenkort zijn eerste contract tekent voor een ‘major perfume brand’, waar hij het gezicht van wordt. En tja, dan kan het gissen beginnen. Insiders denken dat het om een nieuw reukwater van Jean Paul Gaultier gaat, in wiens coutureshow Pejic vorig jaar liep. Bovendien boekte Gaultier het 20-jarige model ook voor zijn mannenshows – toch handig, zo’n multi-talent – en zijn s/s 2011-campagne, waarin-ie Karolina Kurkova kust. Is er een nieuwe muze geboren?

 

Fijn kijkvoer: mannenshows a/w 2012 >

 

Of moeten we toch kijken naar Marc Jacobs? Andrej Pejic stal immers eerder al de show in zijn Marc by Marc Jacobs s/s 2011-campagne. De tijd zal het leren. En welja, er wordt ook nog gefluisterd dat Andrej Pejic aanstaande donderdag weer zal opduiken tijdens de Haute Couture-show van Jean Paul Gaultier… We houden het uiteraard allemaal in de smiezen. 

 

ANDREJ PEJIC IN SEPT À HUIT

 

Reageer


MEER BEAUTYNIEUWS

Snif, snif. Wat ruiken wij daar? Welnu, het is...

Buh-bye Twilight. Kristen Stewart gaat voor Bal...

Wink, wink. Katy Perry lanceert een eigen lijn...

MAC-producten shoppen vanuit je comfy stoel? Ge...

Langverwacht en eindelijk arrivé: de beautybox...

Ze zijn stuk voor stuk woest aantrekkelijk, de...

Horoscoop
23 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Er valt vandaag een nieuwe maan in de geldzone van je horoscoop. Dat brengt nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee, Weegschaal. Grote kans dat je doelen voor de komende zes maanden zullen veranderen. Ben je van plan om te solliciteren of om loonsverhoging te vragen? Wacht dan nog even totdat Mercurius weer de goede kant op gaat (zondag).

Lauren Conrad heeft haar lange lokken eraf geknipt. Zie hier haar nieuwe bob >