BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Cara Delevingne voor YSL beauty?

17 januari 2013 10:22
door Gigi van der Zwaan

Woepsie. Heeft model van het moment Cara Delevingne haar mond voorbij gepraat, eh, getwittert over een nieuwe beautycampagne voor YSL?


Na de ‘gelekte’ tweet over Beyoncés H&M-campagne, lijkt nu ook Cara’s grote geheim uit de doeken te zijn gedaan via de social media-site. Foutje, bedankt?

 

‘SHOOTING @ YSL COSMETICS!’
Als fervent Twitteraar en Instagrammer zijn Cara’s duimen vastgelijmd aan haar telefoon, en tja, dan tik je weleens iets meer dan je lief is. Zoals een nacht geleden. Pardoes verscheen daar op de Twitterpagina van Cara: 'Just finished my last day shooting @YSL cosmetics! Feeling like a baby doll!’. Oh wow. Het lijkt er dus op dat de nieuwe lieveling van de modewereld – en ook van ons trouwens. Die wenkbrauwen! – nog een grootse klus heeft binnengesleept.

 

En wanneer we groots zeggen bedoelen we ook groots. Zo mag Cara zich voegen in het rijtje Coco Rocha, Sophie Dahl en Jourdan Dunn – die eerder al hun gave huidje leenden voor YSL Beauty – én het nieuwe boegbeeld van Yves Saint Laurents kersverse reukwater Manifesto, Jessica Chastain.

 

Nu maar hopen dat er een fabuleuze brow kit aan de YSL-collectie is toegevoegd voor wenkbrauwen à la Cara. Kunnen wij dan alvast een bestelling plaatsen? Ah toe?    


Reageer


MEER BEAUTYNIEUWS

Wauw! Maak kans op een luxueus weekend Parijs v...

Van Jennifer Anistons wedding coupe tot het geh...

Wie is de mooiste? Voor de ELLE International B...

Alber Elbaz slaat de handen ineen met beautygig...

Dior hengelde topmodel Eva Herzigova binnen als...

Zien: het allereerste plaatje van Katie Holmes...

Horoscoop
22 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

De maan staat vandaag in jouw sterrenbeeld. Dat is op zich goed nieuws, maar met een nieuwe maan op komst wordt alles wat minder relaxed dan normaal. Hoeveel stress je ook voor je kiezen krijgt, weet dat de maan je alsnog helpt om het er zonder kleerscheuren van af te maken.

Renée Zellweger reageert op de geruchten over haar ‘nieuwe’ uiterlijk >