BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Cara Delevingne voor YSL beauty?

17 januari 2013 10:22
door Gigi van der Zwaan

Woepsie. Heeft model van het moment Cara Delevingne haar mond voorbij gepraat, eh, getwittert over een nieuwe beautycampagne voor YSL?


Na de ‘gelekte’ tweet over Beyoncés H&M-campagne, lijkt nu ook Cara’s grote geheim uit de doeken te zijn gedaan via de social media-site. Foutje, bedankt?

 

‘SHOOTING @ YSL COSMETICS!’
Als fervent Twitteraar en Instagrammer zijn Cara’s duimen vastgelijmd aan haar telefoon, en tja, dan tik je weleens iets meer dan je lief is. Zoals een nacht geleden. Pardoes verscheen daar op de Twitterpagina van Cara: 'Just finished my last day shooting @YSL cosmetics! Feeling like a baby doll!’. Oh wow. Het lijkt er dus op dat de nieuwe lieveling van de modewereld – en ook van ons trouwens. Die wenkbrauwen! – nog een grootse klus heeft binnengesleept.

 

En wanneer we groots zeggen bedoelen we ook groots. Zo mag Cara zich voegen in het rijtje Coco Rocha, Sophie Dahl en Jourdan Dunn – die eerder al hun gave huidje leenden voor YSL Beauty – én het nieuwe boegbeeld van Yves Saint Laurents kersverse reukwater Manifesto, Jessica Chastain.

 

Nu maar hopen dat er een fabuleuze brow kit aan de YSL-collectie is toegevoegd voor wenkbrauwen à la Cara. Kunnen wij dan alvast een bestelling plaatsen? Ah toe?    


Reageer


disqu
MEER BEAUTYNIEUWS

Wauw! Maak kans op een luxueus weekend Parijs voor twee, een iconische ...

Van Jennifer Anistons wedding coupe tot het geheim achter ‘The Rachel’, ...

Wie is de mooiste? Voor de ELLE International Beauty Awards 2013 kozen ...

Alber Elbaz slaat de handen ineen met beautygigant Lancôme voor een make...

Dior hengelde topmodel Eva Herzigova binnen als gloednieuw gezicht voor ...

Zien: het allereerste plaatje van Katie Holmes als boegbeeld van make-u...

Horoscoop
02 september 2014
DAGHOROSCOOP

Mercurius, jouw belangrijkste planeet, bereikt vandaag de financiële zone van je horoscoop. Dat maakt de komende weken heel geschikt om bankzaken onder de loep te nemen en je inkomsten te verhogen, Maagd. Zorg dat je alles netjes op orde brengt, want er staat een Mercurius-retrograde op het program in oktober.

De eerste foto's van de trouwjurk van Angelina Jolie bekijk je hier >