BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Chanel face stickers

16 mei 2012 10:18
door Gabriëlle Koster

Gespot: gezichtsstickers van Chanel, tijdens de Chanel Cruise Collectie 2013-show, afgelopen maandag in de tuinen van Château de Versailles.


Herinner je deze nog? De Chanel-tattoos die plots de benen sierden van de modellen tijdens de Chanel s/s '10 catwalkshow? Of wat dacht je van de plakparels (!) waarmee de modellen werden versierd voor afgelopen zomer? Never a dull moment, met Chanel. Afgelopen week toonde Karl zijn Chanel Cruise-collectie voor 2013 en wat spotten wij daar op de poezelige gezichtjes van de modellen? Zwarte fluwelen Chanel-stickers. Inderdaad, het CC-logo blonk op de wangen van menig model.

       
Ook gezien tijdens dit catwalk feestje genaamd Chanel Cruise Collectie 2013: roze haar. Zelf tijdelijk een roze coupe? Zo doe je dat

        
COLLECTION VERSAILLES DE CHANEL
Gelukkig weet Karl waar wij blij van worden: als we ons Amerikaanse ELLE-zusje mogen geloven zijn de Chanel-stickers, net als de Chanel-tattoos waar we onszelf twee jaar geleden mee hebben beplakt, binnenkort ook te koop. En wel in de make-uplijn genaamd Collection Versailles de Chanel.

  
Ook leuk in de categorie maquillage: pailletten onder je ogen, zoals gezien bij Givenchy >


Reageer


MEER BEAUTYNIEUWS

Brekend: Christian Louboutin duikt in de beauty...

Gwyneth Paltrow heeft er een nieuwe schnabbel bij.

Haarstylist van de celebs, Vidal Sassoon, is gi...

Heet nieuws bevestigd: Brad Pitt wordt inderdaa...

Er is nogal wat te doen rondom het eerste parfu...

Heet nieuws: Brad Pitt is het nieuwe gezicht va...

Horoscoop
18 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Met de maan in de sociale zone van je horoscoop word je vandaag omringt door lieve vrienden, Weegschaal. Zelfs als je maar met één iemand hebt afgesproken, heb je aan het einde van de dag waarschijnlijk een heleboel nieuwe mensen ontmoet.

De hele collectie van Alexander Wang X H&M is hier! >