BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Heidi Klum poseert met bodypaint

25 april 2012 10:44
door Moniek Moerland

Hoe breng je anno 2012 een lipstick aan de man? Gewoon, met zo min mogelijk kleding. Laat dat maar aan Heidi Klum over.


Het newly divorced model ging namelijk in niets dan een likje bodypaint op de kiek voor het jubilerende make-upmerk Astor, waar ze het gezicht van is. Looking stunning as always. Heidi slingerde vervolgens zelf het eindresultaat het wereldwijde web op. ‘I had another fun photo shoot for Astor celebrating color!’ tweette de 38-jarige moeder van vier.

 

PASSIE VOOR PAINT

Waarom Miss Klum zo gewillig uit de kleren ging? Ze had de sexy advertentie immers niet nodig om na haar scheiding van Seal weer aan de man te geraken. Een nieuwe lover sloeg ze al veel eerder aan de haak in de vorm van Thomas Hayo. Welnu, Heidi heeft gewoon een kleine passie voor bodypaint. Het was dan ook niet de eerste keer dat ze haar kleding inruilde voor een tubetje verf.

 

‘This was probably close to the 13th time I’ve been body painted by her,’ liet de voormalige Victoria's Secret Angel weten via haar blog. En met ‘her’ doelt ze op make-upartiest Joanne Gair. ‘It took 12 hours for Joanne to complete my look … it’s a living piece of art that I’m so honored to be a part of… however, I get so sad when it all gets washed down the drain!’ Eens gezellig een middag vingerverven met Heidi? Ze verloot deze week een meet & greet met zichzelf via eBay in het kader van het goede doel Bright Pink. Check ebay.com/heidiklum.

 

Heidi Klum geeft advies >


Reageer


MEER BEAUTYNIEUWS

Maybelline weet op een spitsvondige manier uit...

Voor een feestelijke noot op de kaptafel: de El...

Heet nieuws! Carine Roitfeld is voor MAC aan de...

Het moest er toch een keer van komen; een eigen...

Spritz! Volgens de laatste geruchten heeft Marc...

Aan de lak met Thakoon. De designer brengt een...

Horoscoop
23 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Er valt vandaag een nieuwe maan in de geldzone van je horoscoop. Dat brengt nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee, Weegschaal. Grote kans dat je doelen voor de komende zes maanden zullen veranderen. Ben je van plan om te solliciteren of om loonsverhoging te vragen? Wacht dan nog even totdat Mercurius weer de goede kant op gaat (zondag).

Lauren Conrad heeft haar lange lokken eraf geknipt. Zie hier haar nieuwe bob >