BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Kristen McMenamy X MAC

13 maart 2012 11:42
door Gabriëlle Koster

Heerlijk kijkvoer: model Kristen McMenamy voor de nieuwe MAC Reel Sexy make-up collectie.


Tijd voor een kleine break? Dat dachten wij ook. En hoe nu beter even pauze te nemen dan met een heerlijk make-upfilmpje; vergaap je aan dit kleine kunstwerkje van modefotograaf Miles Aldridge.

          
BONTE BOEL
De shortfilm die hij opnam voor MAC cosmetics is een ware kleurenexplosie: fel oranje gestifte lippen, extravagante roze én gele blusher op de wangen, neonroze nagels aan de ene hand en neongroene nagels aan de andere kant. De make-upartiest schuwde niet om de bleke huid van model Kristen McMenamy flink wat kleur te geven met de MAC Reel Sexy make-up collectie.

          
Gespot op de catwalk: bonte lippen

      
Maak je geen zorgen, dit filmpje kun je gerust even stiekem tussen al het werk door kijken, want: geen spannend plot. Desalniettemin passeert een scala aan emoties de revue op het gezicht van de 47-jarige Kristen McMenamy. Van angst en verdriet tot hysterische vreugde: Kristen gaat volledig op in de film die ze aan het kijken is. En ondanks de tranen blijft de neonkleurige make-up van MAC cosmetics perfect op z’n plaats. Kijken!

    
KIRSTEN MCMENAMY & MILES ALDRIDGE FOR MAC

 

McMenamy x M•A•C on Nowness.com.

     


Reageer


MEER BEAUTYNIEUWS

Wowsa! Natasha Poly is gebombardeerd tot kersve...

Bedroomeyes, volle gekleurde lippen en een egaa...

Bobbi Brown zoekt een nieuw gezicht. En jij kun...

Hoezee! Dior heeft vandaag de gloednieuwe Backs...

Model, tv-presentatrice en socialite Olivia Pal...

Kijk mee naar de nieuwste campagnevideo van Rob...

Horoscoop
23 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Er valt vandaag een nieuwe maan in de geldzone van je horoscoop. Dat brengt nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee, Weegschaal. Grote kans dat je doelen voor de komende zes maanden zullen veranderen. Ben je van plan om te solliciteren of om loonsverhoging te vragen? Wacht dan nog even totdat Mercurius weer de goede kant op gaat (zondag).

Lauren Conrad heeft haar lange lokken eraf geknipt. Zie hier haar nieuwe bob >