BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Natalie Portman voor Diorskin

Natalie Portman voor Diorskin Forever
12 augustus 2011 11:08

Nieuw campagnebeeld: Natalie Portman voor Diorskin Forever.


Wat te doen wanneer er campagnebeeld geknutseld moet worden voor twee nieuwe smeersels – Diorskin Forever Compact en Diorskin Forever Fluid - die een perfecte huid beloven? Juistem, Natalie Portman voor de camera schuiven.

Want och, de Black Swan-beauty hoeft enkel op haar frêle hand te steunen in een transparant niemanddalletje. Meer poespas is er niet nodig, Portmans puntgave huid an sich is al een plaatje en doet de rest. Tel daar een licht wulpse pose bij op, twee reebruine kijkers van formaat, een setje lokken om stante pede jaloers van te worden en we verklaren het algehele campagnekiekje tot geslaagd.

Tim Walker was de man achter de camera – de Britse modefotograaf is vooral bekend om zijn werk voor Vogue.

De nieuwe smeersels zijn uitgerust met een knap staaltje techniek. Eenmaal op het gezicht aangebracht herkennen ze het plaatselijke probleem – zwarte kring, rimpel of rode vlek? – en passen zich daar op aan. Gunstig.

Diorskin Forever Compact en Diorskin Forever Fluid liggen vanaf 3 oktober in de schappen voor ongeveer 30 euro.

Eerder al poseerde Portman voor Diors parfum Miss Cherie >


Reageer


Horoscoop
18 september 2014
DAGHOROSCOOP

Tijdens het eerste deel van de dag staat de maan nog in de sociale zone van je horoscoop; vanaf de avond wordt het rustiger. De maan brengt de komende dagen door in het deel van het heelal dat over afzondering gaat. Keer de focus naar binnen en luister naar je intuïtie, Maagd.

Zien: de eerste foto van Lauren Conrads trouwjurk >