BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Nieuw: kapsel how to video's

20 maart 2012 08:06

Van de eerste knip tot de laatste krul: kijk hoe je kapsels van modellen, celebrities en stijliconen tot in de puntjes na kunt bootsen.


Nieuw, neu, nouveau! The Chair. Dé kapperstoel van haargoeroe Jeffrey Janssen, waar iedere week een ander model mag plaatsnemen en voor het oog van de camera een zeer gewild kapsel-van-het-moment aangemeten krijgt. Allemachtig prachtig, zo dachten wij.

 

Van de eerste knip tot het laatste pufje haarlak kun je zien hoe dat kapsel gemaakt wordt. Naast de styling-how-to zie je van heel dichtbij, van voren tot achteren wat de beste basis van het kapsel is. En dat zit 'm in het juiste knipwerk. Krijgt jouw eigen kapper het steeds nét niet voor elkaar? Nu heeft-ie geen enkel excuus meer.

   

OVER JEFFREY

De man achter dit briljante video-concept is natuurtalent (en redactiekapper van menig ELLE.nl-redacteur) Jeffrey Janssen. Hij nam op zijn 17e al de schaar in de hand, werkte bij diverse succesvolle salons in Nederland, deed het een tijdje over de grenzen (in Londen), backstage bij de modeshows, heeft een heuse Coiffure Award op de schoorsteenmantel staan en mag zich anno 2012 met recht topkapper noemen. Hadden we al gezegd dat Jeffrey een eigen prachtsalon in Amsterdam heeft, Coup D'État?

 

ZIEN: SIENNA'S BOHO-LOKKEN

Enfin, wij zijn apetrots dat we vanaf nu zijn meesterwerken tentoon mogen spreiden. En zie hier coupe nummer één. Sinds de eerste paparazzo-foto een zeer gewilde hairdo: Sienna Millers prachtige (boho-)lokken – sluik en krullend.

  

  

Over twee weken: de korte coupe van topmodel Saskia de Brauw.

  

Kijk ondertussen naar de kapseltrends voor zomer 2012 >


Reageer


MEER BEAUTYNIEUWS

Scoop: Arizona Muse is het gloednieuwe boegbeel...

Heerlijk kijkvoer: model Kristen McMenamy voor...

Wowsa! Natasha Poly is gebombardeerd tot kersve...

Bedroomeyes, volle gekleurde lippen en een egaa...

Bobbi Brown zoekt een nieuw gezicht. En jij kun...

Hoezee! Dior heeft vandaag de gloednieuwe Backs...

Horoscoop
24 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Ben je nog niet helemaal uitgerust? Neem daar dan vandaag de tijd voor, Schorpioen. De nieuwe maan (van gisteren) helpt je om na te denken over wat je wilt met je leven. Bovendien staat Venus de komende tijd in je sterrenbeeld, wat betekent dat je mag rekenen op schoonheid, liefde en romantiek.

In 7 stappen happy in de herfst >