BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Nieuw: kapsel how to video's

20 maart 2012 08:06

Van de eerste knip tot de laatste krul: kijk hoe je kapsels van modellen, celebrities en stijliconen tot in de puntjes na kunt bootsen.


Nieuw, neu, nouveau! The Chair. Dé kapperstoel van haargoeroe Jeffrey Janssen, waar iedere week een ander model mag plaatsnemen en voor het oog van de camera een zeer gewild kapsel-van-het-moment aangemeten krijgt. Allemachtig prachtig, zo dachten wij.

 

Van de eerste knip tot het laatste pufje haarlak kun je zien hoe dat kapsel gemaakt wordt. Naast de styling-how-to zie je van heel dichtbij, van voren tot achteren wat de beste basis van het kapsel is. En dat zit 'm in het juiste knipwerk. Krijgt jouw eigen kapper het steeds nét niet voor elkaar? Nu heeft-ie geen enkel excuus meer.

   

OVER JEFFREY

De man achter dit briljante video-concept is natuurtalent (en redactiekapper van menig ELLE.nl-redacteur) Jeffrey Janssen. Hij nam op zijn 17e al de schaar in de hand, werkte bij diverse succesvolle salons in Nederland, deed het een tijdje over de grenzen (in Londen), backstage bij de modeshows, heeft een heuse Coiffure Award op de schoorsteenmantel staan en mag zich anno 2012 met recht topkapper noemen. Hadden we al gezegd dat Jeffrey een eigen prachtsalon in Amsterdam heeft, Coup D'État?

 

ZIEN: SIENNA'S BOHO-LOKKEN

Enfin, wij zijn apetrots dat we vanaf nu zijn meesterwerken tentoon mogen spreiden. En zie hier coupe nummer één. Sinds de eerste paparazzo-foto een zeer gewilde hairdo: Sienna Millers prachtige (boho-)lokken – sluik en krullend.

  

  

Over twee weken: de korte coupe van topmodel Saskia de Brauw.

  

Kijk ondertussen naar de kapseltrends voor zomer 2012 >


Reageer


Horoscoop
01 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Oktober gaat van start met de zon én Venus in jouw persoonlijke deel van het heelal. Toch voelt het leven behoorlijk chaotisch en instabiel. Komt doordat er een achterwaartse beweging van Mercurius op komst is. Probeer uitdagingen als kansen te zien, Weegschaal.

De eerste foto van Amal Alamuddins trouwjurk is hier! >