BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Rachel Zoe opent haarsalon

11 september 2012 12:40
door Gigi van der Zwaan

Voor wie van top tot teen door Rachel Zoe onder handen genomen wil worden; dat kan. De celeb-stilist opent namelijk een heuse haarsalon.


Onder de naam DreamDry – je moet toch iets – opent in het Flatiron-district in New York City later dit jaar Zoe’s nieuwste project. That’s ba-na-nas.

 
THE ULTIMATE BLOWOUT
Het lijkt er dus op dat de zaken in huize Zoe tóch nog steeds op rolletjes lopen, ondanks de recente geruchten. Waarom we volgens de befaamde stilist du moment een afspraak moeten boeken in haar kersverse salon? Je kunt er ‘the ultimate blowout’ krijgen. ‘We take the blow-dry concept to the next level.’ Aldus Rachel aan People Magazine. Juist. Hoe ze dat wil bereiken? Volgens de stilist zit ze samen met haar team ‘in de laatste fase van de ontwikkeling van een aantal fantastische programma's en technologieën, die helemaal uniek zijn voor de algehele DreamDry-ervaring’. Het zal ons benieuwen.

 
Over kapsels gesproken: Rihanna’s hagelnieuwe pixie al gezien? >

 
ACCESSOIRE
Rachel Zoe heeft het idee voor de DreamDry-haarsalon samen met talent agent Robin Moraetes bedacht. ‘Haar is de perfecte manier om je persoonlijke stijl mee over te brengen,’ verklaart Rachel Zoe aan People Magazine. ‘Het is zo’n persoonlijk deel van het creëren en afmaken van je look. Je moet haar zien als een accessoire – het verandert per event, seizoen en humeur. Met DreamDry creëren we een plaats waar vrouwen er zeker van kunnen zijn dat hun kapsel altijd modisch en chic is, net zoals zij.’


Reageer


MEER BEAUTYNIEUWS

Duik achter de schermen bij Blake Lively’s shor...

Waar rook is, is vuur. En jawel hoor, Katie Hol...

Maybelline New York breidt haar boegbeeld-besta...

Scoop! Volgens verscheidene bronnen heeft Katie...

Dat glanzende haar, die stralende huid; hoe doe...

Het piepjonge model Romee Strijd is het gezicht...

Horoscoop
23 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Er valt vandaag een nieuwe maan in de geldzone van je horoscoop. Dat brengt nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee, Weegschaal. Grote kans dat je doelen voor de komende zes maanden zullen veranderen. Ben je van plan om te solliciteren of om loonsverhoging te vragen? Wacht dan nog even totdat Mercurius weer de goede kant op gaat (zondag).

Over hoe Karlie Kloss haar supermodellen-carrière dankt aan Oscar de la Renta >