BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Thakoon voor Nars

26 maart 2012 17:30
door Esther van Adrichem

Aan de lak met Thakoon. De designer brengt een limited edition nagellakcollectie uit met Nars.


Nars gaat hard, Nars gaat lekker. Naast een maquillage-ode aan de Amerikaanse kunstenaar Andy Warhol, slingert de cosmeticagigant nóg een limited edition op de markt. In samenwerking met modelabel Thakoon komt Nars Cosmetics met een speciale nagellakcollectie op de proppen.
  
KNAL!
Het is knalkleuren wat de klok slaat bij de Thakoon voor Nars-collectie. Denk véél felle kleuren. In de mix: twee tinten roze (een neonachtige en een oudroze), een kanariegele, een ijsblauwe, een azuurblauwe en een heftige oranje kleur. Hebben!
  
Dior lanceert twee nieuwe lakken mét parfum >
  
Thakoon stemde de oogverblindende nagellakken af op zijn bontgekleurde zomercollectie. ‘De prints in de collectie zijn geïnspireerd op het uitgebreide kleurenpalet van India – van de kruiden tot de heilige feesten,’ vertelde Thakoon Panichgul, de designer himself, aan T Magazine.
  
Helaas, helaas – Nars wordt niet verkocht in Nederland. Maar gelukkig is daar het wereldwijde web én verzendt Nars gewoon naar Nederland. Pfeew. Vanaf 1 mei is de Thakoon-collectie verkrijgbaar.
  
www.narscosmetics.eu


Reageer


Horoscoop
25 september 2014
DAGHOROSCOOP

De nieuwe maan (gisteren in jouw sterrenbeeld) is nog maar net achter de rug of de volgende happening dient zich al aan: Uranus en Jupiter maken vandaag contact.  Dat zorgt voor een wilde vibe en onverwachte wendingen, Weegschaal. Omring je met de leukste mensen die je vinden kunt.

Zien: de catwalk-evolutie van Kendall Jenner >