MAKE-UPNIEUWS

MAKE-UPNIEUWS

Burberry Lip Velvet

31 juli 2012 16:10

Nieuw in het Burberry Beauty-assortiment: Lip Velvet, een langhoudende matte lipstick.


Fan van matte lipstick, maar loop je na twee uur al rond met uitgedroogde lippen? Niet zo chic. Burberry komt nu met een matte lipstick die belooft de hele dag te blijven zitten, maar óók flink te hydrateren. Komt door de lichte, ademende textuur en de waterbestendige, op gel gebaseerde formule met een combinatie van verschillende soorten was. Voeg daar pure pigmenten aan toe en je hebt een opper-smeerbare, langhoudende, diepe kleur.

 
OKTOBERFEST
Lip Velvet komt in twaalf tinten geïnspireerd op de Burberry catwalkcollecties. De kleur die Burberry Beauty-gezicht Cara Delevingne op de foto draagt (Pink Azalea Nr.308) gaat met stip op onze verlanglijst. Je moet namelijk nog even wachten voor je kunt inslaan.

 

De collectie ligt pas vanaf oktober exclusief in de schappen van Douglas Laren, Den Haag, Arnhem en Amsterdam Kalverstraat en in de digitale schappen van de Douglas-webshop. Schade: € 28.

 

Meer Burberry Beauty voor het nieuwe seizoen >


Reageer


MEER MAKE-UPNIEUWS

We reisden af naar het mooie Paris om hoogstper...

Nieuwe topper op het mascarafront: Hypnôse Star...

Van Karl Black-nagellak tot nepwimpers van rood...

Nu in de beautyschappen: de hele, eh, blauwe Ch...

MAC teams up met Comic-Con en Kiehl's met het g...

Kant. De heren Dolce & Gabbana zijn er dol...

Horoscoop
19 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Met de maan in de afzonderingszone van je horoscoop heb je vandaag behoefte aan tijd voor jezelf, Weegschaal. Normaal gesproken heb jij graag veel mensen om je heen, maar deze dag is vooral bedoeld om na te denken en bij te komen. Zorg dat je weer helemaal in balans bent voordat de nieuwe werkweek begint. 

Dit was hét nieuws van de week >