MAKE-UPNIEUWS

MAKE-UPNIEUWS

Make-uptip: Chanel lipgloss

08 april 2012 10:26
door Gabriëlle Koster

Nieuw in het rijtje Chanel glossen: de Roses Ultimes de Chanel-lipgloss.


Een nieuw seizoen betekent een nieuwe garderobe. Maar ook: nieuwe maquillage. En de nieuwe glossen van Chanel, getiteld Roses Ultimes de Chanel, wil je gewoon hebben. In deze Lèvres Scintillantes-collectie (wees gerust: dat betekent slechts ‘lipglosscollectie’) bevinden zich zes nieuwe glossen met allen een wel heel verleidelijke naam, gebaseerd op ‘de charme van de eerste ontmoeting’.

               
Als het aan Chanel ligt gaan we deze zomer voor roze. Bleekroze (Surprise), pastelroze (Plaisir), koraalroze (Volupté), iriserende koraaltint (Amour), dieproze (Désir) of fuchsia (Jalousie). Het is roze, roze en nog meer roze wat de klok slaat in deze collectie. 

       
LE VERNIS DE CHANEL
En om het geheel af te maken mogen de nagels gelakt worden in parelwit (Attraction), mild roze (Frisson), koraalroze (Distraction) of fuchsia (Tentation). Pastelprachtige outfit erbij en je paasbeste look is af.

       
De collectie is vanaf heden te verkrijgen bij de betere parfumerie voor € 25,50 (lipgloss) en € 22,50 (nagellak).

    
Meer lipmake-up: de meest felbegeerde lipsticks en -gloss voor het komende zomerseizoen

         


Reageer


Horoscoop
19 september 2014
DAGHOROSCOOP

Inzicht van de dag: je hoeft jezelf niet totaal uit te putten om voor elkaar te krijgen wat je wilt, Maagd. Je hebt soms de neiging om teveel van jezelf te vragen, maar het is minstens zo belangrijk om zo nu en dan even rust te nemen. Daar word je uiteindelijk alleen maar efficiënter van.

H&M’s nieuwste hitcollectie is hier! >