PARFUMS

PARFUMS

Parfumtip: 3x Escada limited edition

29 april 2012 08:43

Escada brengt drie limited edition-zomergeuren opnieuw uit.


Als de zon niet naar Nederland komt, zullen we zelf maar zomerse sferen creëren. Escada helpt daar een handje bij en brengt drie van de beste geuren van de afgelopen twintig jaar opnieuw uit en noemt het drietal: Escada, The Best of 20 years of Summer Fragrances.  
   
SEXY GRAFFITI
De lichte, bloemige geur Sexy Graffiti is de eerste geur die opnieuw in de parfumschappen verschijnt en is geïnspireerd op New York. Ingrediënten als rode vruchten (wilde aardbeien, frambozen) maken de geur fruitig, maar door grapefruit en munt is ‘ie ook een tikkeltje fris. De lelietjes-van-dalen, rode pioenroos en viooltjes maken Sexy Graffiti wat bloemig.
   
Burberry gaat ook op de zomerse tour en lanceert Burberry Brit Summer >
  
ROCK’IN RIO
De tweede in de collectie is Rock’in Rio en is gebaseerd op – inkoppertje – de Braziliaanse stad Rio de Janeiro. Met tropische kokosnoot en ananas in de mix doet deze geur direct denken aan de cocktail piña colada. Mjam. Frisser wordt hij door de topnoten van mandarijn en papaja, zoet door suikerriet en perzik.
  
ISLAND KISS
Lome dagen aan het strand van een Caribisch eiland, dat is waar nummer drie, Island Kiss, aan doet denken als je de warme en fruitige parfum ruikt. In de mix: rood fruit, oosterse bloemen, sinaasappel, passiebloem, magnolia, perzik en mango.
  
Escada Rock’in Rio, Sexy Graffiti en Island Kiss zijn vanaf nu verkrijgbaar à € 50 voor 50ml en € 66 voor 100ml.
   
Eindelijk een nieuw parfum van Vera Wang: Lovestruck >


Reageer


MEER PARFUMS

Vera Wang lanceert ein-de-lijk haar nieuwe parf...

Snif, wat geurt daar zo aangenaam? Het zijn de...

Code Luna, zo heet het nieuwste parfum van Gior...

Snif, snif. Marc Jacobs doet zijn nieuwste geur...

Voor op de beautyplank: de nieuwe geur Burberry...

In het rijtje zonnige parfums: de zomeredities...

Horoscoop
21 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Goed nieuws: de maan staat vandaag in jouw sterrenbeeld. Dat betekent dat je op je best bent, Weegschaal. Laat alle stress en problemen van de afgelopen weken (veroorzaakt door Mercurius) van je af glijden en ga op zoek naar meer harmonie en evenwicht.

Oscar de la Renta (82) is overleden >