TRENDS

Rihanna blaast vandaag 26 kaarsjes uit! Zal ze op haar birthday wederom de schaar en verfkwast in haar lokken zetten? Hoe dan ook: kijk mee naar de kapsels van Rihanna door de jaren heen…

 

Nog meer inspiratie: alle kapsels van Jennifer Aniston op een rij >

Rock de haartrends voor winter 2014 & 2015 nu al. Dit zijn de 10 knapste coupes van Londen Fashion Week a/w 2014.

Sponsored by TONI&GUY Hair Meet Wardrobe

Nail art is een blijvertje in 2014. Althans, volgens de ontwerpers die net hun verse wintercollectie voor 2014 hebben geshowd.

En dit zijn de 5 grote nagellaktrends voor aankomende zomer >

Hé jij voorloper! Het gros van deze beautylooks gaan we tijdens de aanstaande herfst en winter geheid op straat spotten. De anderen waren gewoon té goed, knap of hysterisch om je te onthouden. Kortom: New York doet alvast voor hoe het moet.

Nog zo'n must-see: celebs front row @ New York Fashion Week >

Jennifer Aniston is jarig! De Friends-ster blaast vandaag 45 kaarsjes uit en dat vieren wij met haar meest memorabele kapsels. Van ‘The Rachel’ in 1994, maar meer tot dié dreads; een fraaie trip down memory lane met Jen An’s coiffures.

 

Beyoncé's kapsels zetten we ook even voor je op een rij >

 

Beeld: Getty Images, Rex Features en Shutterstock

Toe aan wat nieuws? Dit voorjaar zet je de schaar in je haar voor een korte coupe vol volume.

Geef je on-trend nude maquillage net dat beetje meer sjeu met een toefje kleur op je lippen, een kleine lik mascara of een subtiele zweem van terracotta op je oogleden. Zo hou je het rustig, maar spring je toch in het oog.
 
Maak jij 1 van deze 7 fouten bij het reinigen van je gezicht? >
 
(foto's: IMAXtree)

'n Krakend wit overhemd (ELLE's key item van de maand!) vraagt, nee, schreeuwt om een vlekkeloze look. Naturel, met knallippen, fikse mohawk, bescheiden blos, zwoele ogen, of welke look je ook wilt.

 

PS: als je nú ELLE's 25 jaar-app downloadt, maak je kans op heel veel witte overhemden >