TRENDS

Keira is terug! En da’s maar goed ook.

Voorjaar op de nagels! Dit zijn de nagellaktrends van het nieuwe seizoen.

De woeste wenkbrauw overleeft seizoen na seizoen. En jawel, ook bij de catwalkshows voor het voorjaar spotten we flinke snorren boven de ogen van modellen. Hip: kam je wenkbrauwharen omhoog. Maar helemaal níet kammen mag natuurlijk ook, voor een knap borstelig effect.

 

De schaar erin dit voorjaar: een gekortwiekt kapsel it is >

Dit zijn ze hoor; de mooiste make-uplooks en coupages gespot op de rode loper van de Golden Globes. Welke is jouw favoriet?

 

Ook zien: de jurken van de Golden Globes! >

Altijd al eens voor kort willen gaan? 2014 is jouw jaar. Dit voorjaar (we denken alvast door de aankomende sneeuw heen) voeren korte coupes de lijst met kapseltrends aan. En de keuze is reuze. Kijk maar naar deze catwalkbeelden.

 

Dit zijn de meest schokkende celebrity kapselmake-overs van 2013 >

Van de beste budgetversies tot de slimste investeringen; deze 10 concealers zijn ’s ochtends je allerfijnste metgezel. Lezen, kiezen, kopen.

 

Gelukkig nieuw haar! Dit zijn dé 30 kapsels van 2014 >

Dit zijn de 30 knapste kapsels van het jaar – van lang golvend tot ’n korte crop. Had iemand het over een bezoekje aan de kapper?

Voor een frisse start van het nieuwe jaar: dit zijn dé beautyproducten van januari 2014 >

foto's: IMAXtree 
Horoscoop
26 juli 2014
DAGHOROSCOOP

De nieuwe maan valt vandaag in jouw sterrenbeeld. Dat is een soort persoonlijk nieuwjaar, Leeuw. Denk na over wat je vóór februari per se wilt doen en bereiken. Dit is het moment om de koers uit te stippelen en met de belangrijkste dingen aan de slag te gaan.

Zo kan het ook: lekker luchtig in het lang (dus zónder blote benen) >