TRENDS

Het MET Gala draait natuurlijk om mode, mode, MODE. Maar mogen we éven inzoomen op al die afgrijselijk knappe looks boven de designerjurken. Van statement lippen tot droomhaar, dit zijn de looks waar we een beetje stil van werden.

Beeld: Getty Images, REX Features

Dus jij bent van de lip en de zoen? Dump rood (als je durft) en kies voor oranje. Of náákt.

Kies er meteen een vers zomerkapsel bij uit >

Beeld: IMAXtree

Je standaard zwarte lijntje beu? (En komen deze 6 veelgemaakte eyelinerfouten níet voor in jouw dagelijkse routine?) Probeer dan eens wat anders. Deze zomer opties en trends te over om af te wijken van de standaard zwarte winged eyeliner.

foto's: IMAXtree

Ingewikkeld hè, zo'n knot? Maar deze catwalkvariant draai je zo in elkaar, let maar op.

Banging! De nieuwe coupe van Emma Stone is mooier en meer on-trend dan ooit.

Je kunt er niet omheen: korte kapsels zijn dé trend dit jaar. Geen zin om de schaar in je gekoesterde lange lokken te zetten? Een kort element is ook een optie, denk aan een (dentelé-) pony of korte(re) lagen. Inspiratie te over.

Wacht! Check dit vóór je naar de kapper gaat >

Sponsored by TONI&GUY Hair Meet Wardrobe

Pasen! Zon! Vrij! Zo ben jij de mooiste op elk terras vandaag.

Je tenen verdienen wat kleur in hun leven. Zet de boel strak in de lak met een van deze trendkleuren voor een instant zomerstemming. Hallo open schoentjes!

Horoscoop
21 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Goed nieuws: de maan staat vandaag in jouw sterrenbeeld. Dat betekent dat je op je best bent, Weegschaal. Laat alle stress en problemen van de afgelopen weken (veroorzaakt door Mercurius) van je af glijden en ga op zoek naar meer harmonie en evenwicht.

Oscar de la Renta (82) is overleden >