TRENDS

De lob is een blijvertje. Zo rock jij ‘m binnenkort ook vlekkeloos à la Kim Kardashian.

Heb je nét je lokken in de nieuwste it-kleur paars geverfd, mag je aan de volgende spoeling. Is blauw is het nieuwe paars?

Van Suki tot Sienna; deze sexy sixties pony is weer helemaal terug.
 

Sponsored by TONI&GUY Hair Meet Wardrobe

Koper is het nieuwe blond. En nu al dé haarkleur van het jaar. Naast de natuurlijke red heads zagen we veel geverfde koppies op de catwalk de afgelopen weken. En ook de eerste celeb heeft de roodtint omarmd en haar mooie blonde lokken in een potje koper gedoopt.

Tip: gebruik om je beschadigde geverfde lokken te helpen herstellen (hallo glans!) Shampoo & Conditioner for Damaged Hair.

Beeld: IMAXtree
Sponsored by TONI&GUY Hair Meet Wardrobe

Een duik backstage in Parijs levert een schat aan make-up- en kapselinspiratie op. Deze beautylooks zijn eigenlijk helemaal hét voor de aanstaande herfst, maar wij rocken ze nu al gewoon. Ze zijn immers te prachtig om te laten liggen.

Ook te mooi om te missen: de 10 knapste celebrity beautylooks @ de Oscars 2014 >

Naast de jurken verdienen ook de kapsels en maquillage van de actrices een gouden beeldje. Van de korte coupe van Jennifer Lawrence tot de engelachtige make-up van Cate Blanchett: dit waren de tien beste beautylooks bij de Oscars.

Dit zijn dé winnaars van de Oscars 2014! >

foto's: Getty Images

Bob jij? Dan moet je deze 10 knappe versies even zien (kort, chopped, met pony of lok en meer). We leggen meteen uit hoe je jouw favoriete (lange) bob in een handomdraai in model brengt.

Over kapsels gesproken: dit zijn de mooiste looks van de (najaars)catwalk om nú al te proberen >

Sponsored by TONI&GUY Hair Meet Wardrobe

Italians do it better! Nu namaken: de 12 meest sexy kapsels, rechtstreeks uit Milaan.

Ook doen: glanzende nu look & va-va-voom haar >

Horoscoop
17 september 2014
DAGHOROSCOOP

Deze dag brengt chaos en verwarring, Maagd. Geen goed moment dus om vol goede moed met je planning aan de slag te gaan. Er zit niets anders op dan meegaan met de onverwachte wendingen. Troost je met de gedachte dat deze storm vanzelf wel weer overwaait.

ELLE's grote jubileumnummer is hier! >