TRENDS

Je tenen verdienen wat kleur in hun leven. Zet de boel strak in de lak met een van deze trendkleuren voor een instant zomerstemming. Hallo open schoentjes!

En nee, het heeft niets te maken met de aanstaande Koningsdag.

Boy meets girl! Korte coupes zijn heus niet alleen voor mannen; met deze stoere asymmetrische pixie is jouw haar in één klap zomerklaar.

Zomerse temperaturen vragen om een zomerse do. Doe eens gek en ga voor een creatieve, ingevlochten hanenkam. Hoe? Dat leggen we je met The Chair je piekfijn uit.

De lob is een blijvertje. Zo rock jij ‘m binnenkort ook vlekkeloos à la Kim Kardashian.

Heb je nét je lokken in de nieuwste it-kleur paars geverfd, mag je aan de volgende spoeling. Is blauw is het nieuwe paars?

Van Suki tot Sienna; deze sexy sixties pony is weer helemaal terug.
 

Sponsored by TONI&GUY Hair Meet Wardrobe

Koper is het nieuwe blond. En nu al dé haarkleur van het jaar. Naast de natuurlijke red heads zagen we veel geverfde koppies op de catwalk de afgelopen weken. En ook de eerste celeb heeft de roodtint omarmd en haar mooie blonde lokken in een potje koper gedoopt.

Tip: gebruik om je beschadigde geverfde lokken te helpen herstellen (hallo glans!) Shampoo & Conditioner for Damaged Hair.

Beeld: IMAXtree
Sponsored by TONI&GUY Hair Meet Wardrobe
Horoscoop
30 september 2014
DAGHOROSCOOP

Communicatie is een beetje off vandaag, Weegschaal. Wat mensen zeggen heeft weinig te maken met wat ze uiteindelijk doen. Niet teveel luisteren dus naar de woorden en meer letten op de daadwerkelijke acties. Dan zit je er zelden naast.

Karl Lagerfeld flikt het weer: all eyes on Chanel >