KAPSELTRENDS

KAPSELTRENDS

Rykiels rol: feestkapsel 2011

12 december 2011 10:44

Geen kopzorgen tijdens de feestdagen. Deze eenvoudige opsteker geeft je instant chic in een flits.


Eis tijdens de kerstdagen de spotlight op met deze rol van de Sonia Rykiel a/w 2011-show. Touperen, rollen, vastzetten; makkelijker kunnen we ’t niet maken. Haarspray in de aanslag!

 

AAN HET WERK
1. Spray een verzorgde volumespray door je lokken – bijvoorbeeld de Thickening Blow-Dry Lotion van John Frieda – en föhn je handdoekdroge haar helemaal droog.

 

2. Maak een zijscheiding en zwiep al je haar naar één kant. Kam de zijlok op je hoofd glad met een gelspray en rol het uiteinde van de lok naar achteren. Zet de gerolde lok achter en aan de zijkant van je hoofd vast met een schuifspeldje.

 

3. Maak van de rest van je haar een paardenstaart en toupeer ‘m een beetje met een zachtharige borstel. Vouw de staart vervolgens dubbel en zet ‘m vast met een dun elastiekje. Let op: zorg dat het elastiekje zo dicht mogelijk bij de vouw van de staart zit.

 

4. Rollen geblazen. Draai de dubbelgevouwen staart zo ver mogelijk naar binnen en naar de zijkant, waardoor er een rommelige rol ontstaat. Zet de boel vast met schuifspeldjes.

 

5. Spritz een flinke wol haarlak over je coupe zodat de rol de hele avond blijft zitten. Extra feestelijk: opvallende haarspelden. Ga op de chique toer en schuif net als Sonia Rykiel twee lange haarspelden met parelmoerglans in je lokken.

 

Nog meer kapselinspiratie nodig? Wij zetten alle feestkapsels op een rij >

 

Kapsel-Sonia-Rykiel-aw-2011_blok.jpg

Reageer


Horoscoop
17 september 2014
DAGHOROSCOOP

Deze dag brengt chaos en verwarring, Maagd. Geen goed moment dus om vol goede moed met je planning aan de slag te gaan. Er zit niets anders op dan meegaan met de onverwachte wendingen. Troost je met de gedachte dat deze storm vanzelf wel weer overwaait.

ELLE's grote jubileumnummer is hier! >