KAPSELTRENDS

Het MET Gala draait natuurlijk om mode, mode, MODE. Maar mogen we éven inzoomen op al die afgrijselijk knappe looks boven de designerjurken. Van statement lippen tot droomhaar, dit zijn de looks waar we een beetje stil van werden.

Beeld: Getty Images, REX Features

Ingewikkeld hè, zo'n knot? Maar deze catwalkvariant draai je zo in elkaar, let maar op.

Banging! De nieuwe coupe van Emma Stone is mooier en meer on-trend dan ooit.

Je kunt er niet omheen: korte kapsels zijn dé trend dit jaar. Geen zin om de schaar in je gekoesterde lange lokken te zetten? Een kort element is ook een optie, denk aan een (dentelé-) pony of korte(re) lagen. Inspiratie te over.

Wacht! Check dit vóór je naar de kapper gaat >

Sponsored by TONI&GUY Hair Meet Wardrobe

Boy meets girl! Korte coupes zijn heus niet alleen voor mannen; met deze stoere asymmetrische pixie is jouw haar in één klap zomerklaar.

Zomerse temperaturen vragen om een zomerse do. Doe eens gek en ga voor een creatieve, ingevlochten hanenkam. Hoe? Dat leggen we je met The Chair je piekfijn uit.

De lob is een blijvertje. Zo rock jij ‘m binnenkort ook vlekkeloos à la Kim Kardashian.

Heb je nét je lokken in de nieuwste it-kleur paars geverfd, mag je aan de volgende spoeling. Is blauw is het nieuwe paars?

Horoscoop
24 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Ben je nog niet helemaal uitgerust? Neem daar dan vandaag de tijd voor, Schorpioen. De nieuwe maan (van gisteren) helpt je om na te denken over wat je wilt met je leven. Bovendien staat Venus de komende tijd in je sterrenbeeld, wat betekent dat je mag rekenen op schoonheid, liefde en romantiek.

Heet nieuws: 'Renée, zo erg is het niet - echt niet' >