KAPSELTRENDS

De vlecht krijgt ieder seizoen een make-over. Draag je ‘m deze lente/zomer strak op het hoofd, lekker losjes of compleet warrig? Dit zijn onze 10 favorieten.

 

Méér kapseltrends voor 2014 >

Dit zijn ze hoor; de mooiste make-uplooks en coupages gespot op de rode loper van de Golden Globes. Welke is jouw favoriet?

 

Ook zien: de jurken van de Golden Globes! >

Altijd al eens voor kort willen gaan? 2014 is jouw jaar. Dit voorjaar (we denken alvast door de aankomende sneeuw heen) voeren korte coupes de lijst met kapseltrends aan. En de keuze is reuze. Kijk maar naar deze catwalkbeelden.

 

Dit zijn de meest schokkende celebrity kapselmake-overs van 2013 >

Dit zijn de 30 knapste kapsels van het jaar – van lang golvend tot ’n korte crop. Had iemand het over een bezoekje aan de kapper?

Voor een frisse start van het nieuwe jaar: dit zijn dé beautyproducten van januari 2014 >

foto's: IMAXtree 

Beyoncé's pixie, Sienna's roze lokken, J-Laws rigoureuze knipbeurt; in 2013 renden de celebs massaal naar de kapper. We zetten de meest opvallende kapselmetamorfoses op een rij. Gewoon, omdat het kan.

 

Geen fotograaf heeft het nog gespot, maar naar het schijnt heeft Jennifer Aniston een superkorte bob >

 

Foto's: Getty Images, Rex Features & instagram

Feestkapselinspiratie! Wij verzamelden 10 hot & steamy hairdo’s die iedere feestoutfit nog mooier maken.
   
Ook proberen: feestelijke smokey eye >
   
Bron: Pinterest 

Horoscoop
22 juli 2014
DAGHOROSCOOP

De zon verlaat vandaag jouw sterrenbeeld. Daarmee is je verjaardagsmaand ten einde, Kreeft. Niet getreurd: de komende vier weken staat de financiële zone van je horoscoop in de schijnwerpers. Een goed moment om je inkomsten te verhogen. Bovendien zorgt Venus voor de nodige dosis liefde.

Handig! 9 manieren om te voorkomen dat je make-up smelt bij 25+ graden >