KAPSELTRENDS

Het MET Gala draait natuurlijk om mode, mode, MODE. Maar mogen we éven inzoomen op al die afgrijselijk knappe looks boven de designerjurken. Van statement lippen tot droomhaar, dit zijn de looks waar we een beetje stil van werden.

Beeld: Getty Images, REX Features

Ingewikkeld hè, zo'n knot? Maar deze catwalkvariant draai je zo in elkaar, let maar op.

Banging! De nieuwe coupe van Emma Stone is mooier en meer on-trend dan ooit.

Je kunt er niet omheen: korte kapsels zijn dé trend dit jaar. Geen zin om de schaar in je gekoesterde lange lokken te zetten? Een kort element is ook een optie, denk aan een (dentelé-) pony of korte(re) lagen. Inspiratie te over.

Wacht! Check dit vóór je naar de kapper gaat >

Sponsored by TONI&GUY Hair Meet Wardrobe

Boy meets girl! Korte coupes zijn heus niet alleen voor mannen; met deze stoere asymmetrische pixie is jouw haar in één klap zomerklaar.

Zomerse temperaturen vragen om een zomerse do. Doe eens gek en ga voor een creatieve, ingevlochten hanenkam. Hoe? Dat leggen we je met The Chair je piekfijn uit.

De lob is een blijvertje. Zo rock jij ‘m binnenkort ook vlekkeloos à la Kim Kardashian.

Heb je nét je lokken in de nieuwste it-kleur paars geverfd, mag je aan de volgende spoeling. Is blauw is het nieuwe paars?

Horoscoop
22 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

De maan staat vandaag in jouw sterrenbeeld. Dat is op zich goed nieuws, maar met een nieuwe maan op komst wordt alles wat minder relaxed dan normaal. Hoeveel stress je ook voor je kiezen krijgt, weet dat de maan je alsnog helpt om het er zonder kleerscheuren van af te maken.

Celebrities reageren op het overlijden van Oscar de la Renta >