KAPSELTRENDS

KAPSELTRENDS

Doen: Blakes vlotte vlechtwerk

04 augustus 2011 08:02

L’amour est… De weelderige dos haar incluis fraaie bohovlechten van Blake Lively.


Oef, wat komt Blake Lively weer met een knap kapsel op de proppen. Die slag, die kleur, dat accessoire. Een denderend goede rode loper-do als je het ons vraagt. Wij slaan alvast aan het oefenen voor een coupe à la Leo DiCaprio’s nieuwe vlam.

 

STAP VOOR STAP
1. Allereerst: zorg dat je haar helemaal droog is. Check? Spritz een beetje met volume spray bij de kruin. Smeer nog wat mousse door de punten voor extra versteviging.

 

2. Pak aan de linkerkant van je hoofd een aardige pluk haar en splits deze in twee delen voor de vissengraatvlecht. Pak aan de linkerkant aan de buitenzijde een kleine streng haar en zwaai deze over de dikke pluk haar aan de linkerkant zelf heen.

 

Pak nu aan de buitenzijde van de rechter pluk een kleine streng haar en zwiep deze over het rechter deel heen. Ga zo door tot aan de puntjes. Wikkel een dun elastiekje om de onderkant.

 

3. Pak nog een flinke pluk haar in het midden van je hoofd en herhaal de vorige stap. Pak de rest van je lokken en zwiep deze over je linkerschouder. Laat de voorste plukjes los hangen en zet de rest vast met een dun elastiekje. Redden de onderste plukjes haar het niet? Zet deze dan vast met schuifspeldjes.

 

4. Finishing touch: Plaats een flinke haaraccessoire net als de Chanel-variant van Blake over het elastiekje. Spray met haarspray om de boel op z’n plek te houden.

 

Een grandioze coupe, lijkt ons zo. Upload snel een foto van jezelf en probeer Blakes knappe vlechtwerk in ELLE.nl’s make-overtool >

 

Ook proberen: de beachy lokken van Mila Kunis >


Reageer


MEER KAPSELTRENDS

Goed nieuws voor pluizenbollen. Met deze acht tips verban je ‘pluis’ vo...

Geef je beachy lokken extra schwung met het betere vlechtwerk. Geen pre...

In de hoofdrol: dit kunstig ogende, doch bedrieglijk eenvoudige opsteke...

Altijd goed: fantastisch beach hair. Kijk en leer.

Gespot op het plankier bij Marc Jacobs' zomershow: de bloem in het haar...

We spotten het ultieme haaraccessoire van deze zomer op de catwalk van P...

Horoscoop
17 april 2014
DAGHOROSCOOP

Deze donderdag zou zomaar eens de beste dag van de hele maand kunnen worden. De volle maan is achter de rug en geluksplaneet Jupiter maakt een goede hoek met Venus. Tijd om te ontspannen en weer helemaal in balans te komen, Ram.

We hopen ZO dat dit nieuws over Beyoné en Jay Z waar is >