KAPSELTRENDS

KAPSELTRENDS

Feestkapsel 2012: big hair

04 december 2012 10:28
door Gigi van der Zwaan

Feestelijker (en hysterischer) kan bijna niet: deze knallende coupe van Moschino.


Wat beter om Kerst mee te vieren of het nieuwe jaar mee in te gaan dan een nineties glamourcoupe mét uitbundige schwung. Op de catwalk van Moschino vonden we 'm, dit knalkapsel waar flink wat lef voor nodig is. Raap je moed bijeen en wees klaar om nekken te verdraaien op iedere fuif.

 

WAT TE DOEN?
> Knijp flink wat volumemousse door de wortels van je handdoekdroge haar. Föhn vervolgens met een diffuser je haar en ga wanneer je lokken droog zijn niet met een borstel of kam, maar met je vingers door je haar.

 

> Verdeel je haar in verschillende delen en toupeer elk deel apart. Hoe dat touperen ’t beste gaat? Kam achterop je hoofd en onderaan je lokken met een kam tegen je haren in en werk met niet al te grote plukken je weg naar boven en voren. Gebruik een kam met dicht op elkaar staande tandjes.

 

> Borstel daarna je getoupeerde haar lichtjes met een zachte borstel achterover zodat je veel volume houdt. Spray alvast een flinke wolk haarspray over de coupe zodat de boel niet inzakt.

 

> Maak een zijscheiding en zet je lokken voorzichtig vast in een lage paardenstaart. Rol de staart omhoog en naar binnen en zet de boel vast met schuifspeldjes. Weer aardig wat haarspray erover om alles op z’n plek te houden.

 

> En dan… de eyecatcher. Zorg voor een enorm breed, zwart lint en knoop deze om je hoofd. Liefde op het eerste gezicht.

 

Nog meer feestinspiratie opdoen? Hier vind je de beste kapsels en make-uplooks op een rij >

 


Reageer


MEER KAPSELTRENDS

Versier je haar met speldjes en niet alleen de...

In voor een razendgladde coupe? Met het nieuwst...

Waanzinnige waves, daar kun je op iedere fuif m...

Geen vrees voor een ingezakte feestcoupe met de...

Hoog, hoger, hoogst. Bond-girl Bérénice Marlohe...

Tijdens het LACMA Art+Film Gala waren niet...

Horoscoop
23 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Er valt vandaag een nieuwe maan in de geldzone van je horoscoop. Dat brengt nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee, Weegschaal. Grote kans dat je doelen voor de komende zes maanden zullen veranderen. Ben je van plan om te solliciteren of om loonsverhoging te vragen? Wacht dan nog even totdat Mercurius weer de goede kant op gaat (zondag).

Lauren Conrad heeft haar lange lokken eraf geknipt. Zie hier haar nieuwe bob >