KAPSELTRENDS

KAPSELTRENDS

Rykiels rol: feestkapsel 2011

12 december 2011 10:44

Geen kopzorgen tijdens de feestdagen. Deze eenvoudige opsteker geeft je instant chic in een flits.


Eis tijdens de kerstdagen de spotlight op met deze rol van de Sonia Rykiel a/w 2011-show. Touperen, rollen, vastzetten; makkelijker kunnen we ’t niet maken. Haarspray in de aanslag!

 

AAN HET WERK
1. Spray een verzorgde volumespray door je lokken – bijvoorbeeld de Thickening Blow-Dry Lotion van John Frieda – en föhn je handdoekdroge haar helemaal droog.

 

2. Maak een zijscheiding en zwiep al je haar naar één kant. Kam de zijlok op je hoofd glad met een gelspray en rol het uiteinde van de lok naar achteren. Zet de gerolde lok achter en aan de zijkant van je hoofd vast met een schuifspeldje.

 

3. Maak van de rest van je haar een paardenstaart en toupeer ‘m een beetje met een zachtharige borstel. Vouw de staart vervolgens dubbel en zet ‘m vast met een dun elastiekje. Let op: zorg dat het elastiekje zo dicht mogelijk bij de vouw van de staart zit.

 

4. Rollen geblazen. Draai de dubbelgevouwen staart zo ver mogelijk naar binnen en naar de zijkant, waardoor er een rommelige rol ontstaat. Zet de boel vast met schuifspeldjes.

 

5. Spritz een flinke wol haarlak over je coupe zodat de rol de hele avond blijft zitten. Extra feestelijk: opvallende haarspelden. Ga op de chique toer en schuif net als Sonia Rykiel twee lange haarspelden met parelmoerglans in je lokken.

 

Nog meer kapselinspiratie nodig? Wij zetten alle feestkapsels op een rij >

 

Kapsel-Sonia-Rykiel-aw-2011_blok.jpg

Reageer


disqu
MEER KAPSELTRENDS

Edgy, sexy en bijzonder partyproof, die wetlook van de Hervé Léger a/w ...

Een tikkie hysterisch, maar feestelijker kan bijna niet. Gooi die haren ...

Rochas geeft een stoere draai aan de chique chignon. Rockabilly van vor...

Ga tijdens de feestdagen op de ouderwetsche doch sexy toer met de Grace...

Gespot bij menig celebrity – o.a. Diane Kruger, Chloë Sevigny en Riha...

Een pluizenbol vervelend? Mais non! Wij waren op slag verliefd toen we...

Horoscoop
21 augustus 2014
DAGHOROSCOOP

Goed nieuws: Pluto en Mercurius maken vandaag contact. Je merkt het vooral op het gebied van werk & financiën. Grote kans dat je de komende dagen nieuwe, slimme manieren bedenkt om geld te verdienen. Luister naar je gevoel, Leeuw, en durf risico’s te nemen.

Doutzen Kroes onthult haar health-geheimen aan ELLE >

 
xx 175150