KAPSELTRENDS

KAPSELTRENDS

Slick Rick: feestkapsel 2011

05 december 2011 07:20

Edgy, sexy en bijzonder partyproof, die wetlook van de Hervé Léger a/w 2011-show. Bovendien kan een fikse regenbui jou zo niets maken.


Opgelet durfals. Ga naarstig in de weer met haargel voor een feestelijke wetlook coupe. Nat ogend haar geeft immers weer eens een andere draai aan kerstcoiffures. Wij zeggen: aan de slag.


ZO DOE JE DAT
> Pot of tube gel – zoals de Briljant Retexturing Gel van Aveda – bij de hand. Kam eerst je lokken goed door, zodat er geen klit meer te bekennen is. Gedaan? Kam dan al je haar naar achteren en zet de bovenste lok vast met een clip.

 

> Smeer vervolgens in de zijlokken een dot gel en kam deze naar achteren. Zet de rechter- en linkerlok achter op je hoofd vast met schuifspeldjes.

 

> Haal de clip uit de bovenste lok en hou ‘m omhoog. Toupeer de binnenkant een beetje met een zachtharige borstel en kam vervolgens de lok naar achteren. Smeer wat gel door de lok en kam de pluk wederom naar achteren. Let op: zet niet te veel druk op de lok, want hij moet ietwat bol blijven staan.

 

> Last van veel slag? Stijl dan de onderkant van je haar met een stijltang. Nog een flinke wolk haarlak over de coupe en klaar is Kees.

 

Ook proberen: de klassieke doch feestelijke make-uplook >

 

Kapsel-slick-Rick-Herve-Leger-aw-2011_blok.jpg

Reageer


disqu
MEER KAPSELTRENDS

Een tikkie hysterisch, maar feestelijker kan bijna niet. Gooi die haren ...

Rochas geeft een stoere draai aan de chique chignon. Rockabilly van vor...

Ga tijdens de feestdagen op de ouderwetsche doch sexy toer met de Grace...

Gespot bij menig celebrity – o.a. Diane Kruger, Chloë Sevigny en Riha...

Stoer en sexy, die vlecht van Hilary Duff. Goeie fuif in ’t verschiet?...

Trick or treat? Voor een smaakvolle Halloween ga je als griezelige (maa...

Horoscoop
22 augustus 2014
DAGHOROSCOOP

Het is zover, Leeuw. Vandaag zweeft de maan jouw sterrenbeeld binnen. Dat betekent dat je de komende dagen mag rekenen op liefde, energie en geluk. Logisch dus dat je zo populair bent. Laat de wereld zien wat je in huis hebt en geniet van je plaats in de astrologische schijnwerpers.

10x slank voedsel om nu in te slaan >