KAPSELTRENDS

KAPSELTRENDS

Slick Rick: feestkapsel 2011

05 december 2011 07:20

Edgy, sexy en bijzonder partyproof, die wetlook van de Hervé Léger a/w 2011-show. Bovendien kan een fikse regenbui jou zo niets maken.


Opgelet durfals. Ga naarstig in de weer met haargel voor een feestelijke wetlook coupe. Nat ogend haar geeft immers weer eens een andere draai aan kerstcoiffures. Wij zeggen: aan de slag.


ZO DOE JE DAT
> Pot of tube gel – zoals de Briljant Retexturing Gel van Aveda – bij de hand. Kam eerst je lokken goed door, zodat er geen klit meer te bekennen is. Gedaan? Kam dan al je haar naar achteren en zet de bovenste lok vast met een clip.

 

> Smeer vervolgens in de zijlokken een dot gel en kam deze naar achteren. Zet de rechter- en linkerlok achter op je hoofd vast met schuifspeldjes.

 

> Haal de clip uit de bovenste lok en hou ‘m omhoog. Toupeer de binnenkant een beetje met een zachtharige borstel en kam vervolgens de lok naar achteren. Smeer wat gel door de lok en kam de pluk wederom naar achteren. Let op: zet niet te veel druk op de lok, want hij moet ietwat bol blijven staan.

 

> Last van veel slag? Stijl dan de onderkant van je haar met een stijltang. Nog een flinke wolk haarlak over de coupe en klaar is Kees.

 

Ook proberen: de klassieke doch feestelijke make-uplook >

 

Kapsel-slick-Rick-Herve-Leger-aw-2011_blok.jpg

Reageer


MEER KAPSELTRENDS

Een tikkie hysterisch, maar feestelijker kan bi...

Rochas geeft een stoere draai aan de chique chi...

Ga tijdens de feestdagen op de ouderwetsche doc...

Gespot bij menig celebrity – o.a. Diane Kruger,...

Stoer en sexy, die vlecht van Hilary Duff. Goei...

Trick or treat? Voor een smaakvolle Halloween g...

Horoscoop
23 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Er valt vandaag een nieuwe maan in de geldzone van je horoscoop. Dat brengt nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee, Weegschaal. Grote kans dat je doelen voor de komende zes maanden zullen veranderen. Ben je van plan om te solliciteren of om loonsverhoging te vragen? Wacht dan nog even totdat Mercurius weer de goede kant op gaat (zondag).

Over hoe Karlie Kloss haar supermodellen-carrière dankt aan Oscar de la Renta >