KAPSELTRENDS

KAPSELTRENDS

The Chair: nonchalante bob

20 april 2012 07:50

Zin in een frisse voorjaarscoupe? Haargoeroe Jeffrey geeft het model in The Chair deze week een nonchalante bob, geïnspireerd op Alexa Chung.


En dit keer eens geen letterlijke kopie van de coupe, maar een bijzonder geslaagde variatie op. Opperkapper Jeffrey geeft het model in The Chair een kortere variant van Alexa's nonchalante bob (handig, want dan kan-ie even meegroeien) en minstens zo leuk. Ook laat hij zien hoe je die extra twist kunt krijgen, met de nodige stylingtips.

   

Even gemist hoe of wat over The Chair? Lees terug en kijk meteen naar de how to-filmpjes met de kapsels van Sienna Miller (boho-lokken!) en Saskia de Brauw (kort!) >

  

BOB JIJ?

Terug naar die bob. Ga er even goed voor zitten en kijk van de eerste knip tot de laatste toef haarlak hoe die kunstige bob gemaakt wordt. U leest het goed: het haar van het model gaat er genadeloos af voor een complete bob-make-over. Tip: wil je 'em ook? Laat het filmpje aan je kapper zien. Kan niet misgaan, lijkt ons.

  

  

ZIEN: THE CHAIR...

 

Reageer


MEER KAPSELTRENDS

Durf jij? Voor je je lokken in een pot verf doo...

Halflang haar saai? Absoluut niet. Of het nu ee...

Durf jij? In deel twee van The Chair gaan de la...

We hebben ‘m in de smiezen, die coupe van de Et...

Geweldig sexy, dat net-uit-bed slash bohemian h...

Hou het kort deze zomer. Zie hier: kekke korte...

Horoscoop
22 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

De maan staat vandaag in jouw sterrenbeeld. Dat is op zich goed nieuws, maar met een nieuwe maan op komst wordt alles wat minder relaxed dan normaal. Hoeveel stress je ook voor je kiezen krijgt, weet dat de maan je alsnog helpt om het er zonder kleerscheuren van af te maken.

Renée Zellweger reageert op de geruchten over haar ‘nieuwe’ uiterlijk >