MAKE-UPTRENDS

Als je in één kleur investeert dit najaar, laat het dan blauw zijn. Felblauw, welteverstaan. Oogschaduw, eyeliner of oogpotlood. Ben jij gegarandeerd de blikvanger van elk (kerst)feest en (nieuwjaars)festijn.

Mogen we dan ook meteen dé grote haartrends voor najaar & winter 2014/2015 tippen? >

Instant jonger lijken? Breng sproeten aan.

Omdat je gewoon níet zonder kunt. Zoals je lievelingsspijkerbroek, een wit T-shirt, dat ene zwarte jurkje. En ja, díe lipstick. Omdat een lippenstift je dag kan redden (Rihanna weet het als geen ander), of zelfs je leven kan veranderen.

Aldus: vier essentiële basiskleuren én vier keer waarom.

Kun je daarna naar de kapper met één van deze nieuwe wintertrends >

Beeld: imaxtree

Van hagelwit tot heavy metals: als de dagen korter en nachten langer worden, zijn dít de kleuren die je wilt dragen op je nagels.

En dan je haar... >

Klodders mascara, stevige eyeliner, nepwimpers. Véél van alles, of iets subtieler (mag natuurlijk ook). Denk Twiggy en je zit gebakken. Qua make-uptrend dan hè.

De eerste haartrends voor winter 2014/2015 zijn ook binnen >

Katy Perry is de nieuwste celeb die haar wenkbrauwen in de bleek zette. Maar heel uniek is haar actie niet. Deze celebs (Chloë Sevigny al in 2003!) gingen haar voor.

Het blijft een gek gezicht, als je het ons vraagt. Wat jij?

De nieuwste sieradentrend onder celebs >

Foto's: WireImage, Getty Images, IMAXtree & Instagram

Zwart passé? Welnee! Ook in de zomer verf je jouw nagels gewoon zwart, als jij geen zin hebt in knalroze of (WK-)oranje. Ook niet vies van een beetje nail art? Doe dan eens wat anders met je zwarte lak.

Lekker bezig? Dit zijn 12 nieuwe manieren om eyeliner te dragen >

Beeld: IMAXtree

Hebberigmakend mooi en o-zo on trend: Chanel doet ons weer in katzwijm vallen.

Horoscoop
01 september 2014
DAGHOROSCOOP

De maan brengt de komende dagen door in de huiselijke zone van je horoscoop. Kan zijn dat daardoor herinneringen uit het verleden naar de oppervlakte komen. Ga ze niet uit de weg, Maagd. Pas wanneer je oude emoties doorleeft, kun je ze daarna loslaten.

Zien: Beyoncé gaat voor een korte bob >