MAKE-UPTRENDS

Het is even schrikken, van die niet ingekleurde wimpers, maar wel dé trend voor deze herfst en winter. Leg het accent in plaats van de ogen op de lippen of wenkbrauwen, en vergeet de blush niet. De modellen bij Alexander Wang, Marc Jacobs en Prabal Gurung doen het alvast voor.

Een te grote fan van mascara? Dan is deze najaarstrend wel iets voor jou >

Van hagelwit tot heavy metals: als de dagen korter en nachten langer worden, zijn dít de kleuren die je wilt dragen op je nagels.

En dan je haar... >

Jouw mascarafout van vroeger is volgens Prada deze herfst en winter een ware hit. Van spinnenpoten tot overduidelijke nepwimpers; het is overdaad wat de klok slaat op wimpergebied tijdens de aanstaande koude dagen. Durf jij?

Dé kapseltrend voor nu: de casual knot >

foto's: IMAXtree

Veel van de beautytrends die we al spotten in New York, Londen en Milaan (metallics, witte nagellak, kunstige up-do's, beach waves) waren ook bij hekkensluiter van de internationale fashion weeks, Parijs, te zien. Maar onderstaande 9 trends willen we daarnaast nog even aan je voorleggen. Kun je nu alvast starten met het laten groeien van die bob, bijvoorbeeld.

Om van te watertanden: de accessoires van de Chanel-show >

Foto's: IMAXtree

En je hebt ‘m vast al eens gemaakt.

In London en New York kregen we al een blik op de toekomstige beautytrends, maar ook Milaan Fashion Week belooft veel knaps op dit gebied. Van metallic nagellak tot kunstwerken in je (lage) paardenstaart. Oh, en die babyhaartjes daar bij je haargrens? Omarmen! (Aldus Miuccia Prada).

Foto's: IMAXtree

Dat wil zeggen, als we de vooruitstrevende Londense designers mogen geloven. Zij stuurden hun modellen tijdens Londen Fashion Week bijzonder goed gekapt het plankier op en voorspellen daarmee wat nog komen gaat.

We pikken de knapste krenten uit de catwalkpap: onze tien favoriete beautylooks voor volgend jaar zomer.

Sponsored by: TONI&GUY Hair Meet Wardrobe
Beeld: Imaxtree

Méér beautytrends voor volgend jaar, zoals gespot tijdens New York Fashion Week >

Horoscoop
24 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Ben je nog niet helemaal uitgerust? Neem daar dan vandaag de tijd voor, Schorpioen. De nieuwe maan (van gisteren) helpt je om na te denken over wat je wilt met je leven. Bovendien staat Venus de komende tijd in je sterrenbeeld, wat betekent dat je mag rekenen op schoonheid, liefde en romantiek.

Heet nieuws: 'Renée, zo erg is het niet - echt niet' >