MAKE-UPTRENDS

Stift dat je lippen je lief zijn! Voor jou in één handig dossier: de meest felbegeerde lipsticks en -gloss voor het komende zomerseizoen.

De perfecte pruil is deze zomer bont gekleurd. Of je je lippen nu rood, roze, oranje of blauw stift, zorg dat ´t flink knalt. 

Voilà: de lakkenpracht van het nieuwe seizoen. Dit voorjaar zien we veul pastel, maar ook voor knalkleurliefhebbers is er wat wils. En eigenlijk hoef je niet eens te kiezen; meerdere kleuren op één nagel is gewenst. Leef je uit!

Fris, chic en o-zo makkelijk. Deze zomer ga je als natural beauty de straat op. Jaloersmakend mooi.

Helblauwe oogschaduw; een tough cookie. Maar! Chanels make-upartiest Peter Philips legt uit hoe je ‘m toch kunt rocken.

Geef je kijkers een flinke oempf met een extreme vleug eyeliner. Van dikke strepen tot ver buiten de lijntjes; een theatrale lik liner mag niet missen deze zomer.

De French manicure, maar dan net even anders. Anno 2012 doen we ‘m in één kleur, maar met twee verschillende texturen.

Spannend, hysterisch, over de top. Darom houden we zo van de coutureshows. Van top tot teen worden de modellen uitgedost. Mooi? Smaken verschillen. Bijzonder? Dat altijd. Kijk naar de hoogtepunten van een week vol couturemoois in Parijs.

Horoscoop
01 augustus 2014
DAGHOROSCOOP

Geluksplaneet Jupiter staat al een tijdje in je sterrenbeeld; vandaag komt ’ie recht tegenover Mars te staan. Dat kan voor problemen zorgen, Leeuw. Komt iemand ongekend onaardig uit de hoek? Vat het dan niet persoonlijk op en laat het zoveel mogelijk langs je heen gaan.

Daar is-ie: de cover van ELLE's September Issue! >