MAKE-UPTRENDS

Meesterlijk, die metallics. Maar wat we met kleding kunnen, doen we lekker ook met onze maquillage. Sla flink wat blauwgrijze oogschaduw in en hops, smeren maar.

Up close and personal. We duiken in Parijs achter de schermen en bovenop de make-up. Van belle naturelle tot smokin' zwart: dit worden de beautylooks voor winter 2012. Weet je dat vast.

Smeerkezen, opgelet. Dit zijn de nieuwste lente/zomer-smeersels voor een egale huid en gezonde, glanzende teint.

Of ze nu gebleekt zijn of juist dik aangezet: de catwalks dicteren volle wenkbrauwen. Stop dus met plukken en bekijk hier hoe de trend ook bij jou past.

So pretty. Kijk mee naar een selectie knappe koppen, achter de schermen bij Londen Fashion Week.

Overdrijven mag! Pak je oogschaduw erbij en kijk mee voor een lesje aandacht trekken van de profs.

Stift dat je lippen je lief zijn! Voor jou in één handig dossier: de meest felbegeerde lipsticks en -gloss voor het komende zomerseizoen.

De perfecte pruil is deze zomer bont gekleurd. Of je je lippen nu rood, roze, oranje of blauw stift, zorg dat ´t flink knalt. 

Horoscoop
02 september 2014
DAGHOROSCOOP

Mercurius, jouw belangrijkste planeet, bereikt vandaag de financiële zone van je horoscoop. Dat maakt de komende weken heel geschikt om bankzaken onder de loep te nemen en je inkomsten te verhogen, Maagd. Zorg dat je alles netjes op orde brengt, want er staat een Mercurius-retrograde op het program in oktober.

De eerste foto's van de trouwjurk van Angelina Jolie bekijk je hier >