MAKE-UPTRENDS

De woeste wenkbrauw overleeft seizoen na seizoen. En jawel, ook bij de catwalkshows voor het voorjaar spotten we flinke snorren boven de ogen van modellen. Hip: kam je wenkbrauwharen omhoog. Maar helemaal níet kammen mag natuurlijk ook, voor een knap borstelig effect.

 

De schaar erin dit voorjaar: een gekortwiekt kapsel it is >

Van de beste budgetversies tot de slimste investeringen; deze 10 concealers zijn ’s ochtends je allerfijnste metgezel. Lezen, kiezen, kopen.

 

Gelukkig nieuw haar! Dit zijn dé 30 kapsels van 2014 >

Met deze prachtige make-uplooks steel je zonder twijfel de show bij de nieuwjaarsborrel. Klik, kijk & kopieer!

 

Meer tips voor een fenomenaal Oud & Nieuw 2013 >

 

Bron: Pinterest

Heftig met een hoofdletter H, deze 20 knallende make-uplooks van Pinterest. Daar gooi je geheid hoge ogen mee tijdens het kerstdiner en de nieuwjaarsborrel.
   
Volg jij ELLE al via Pinterest? > 

Geloof ons, deze fabuleuze beautytrends wil je niet aan je gepoederde neusje voorbij laten gaan. De celebs doen ’t voor, wij imiteren. Zo simpel kan het zijn.  

 

Foto's: Getty Images

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste kijkers van het land? Jij dus, want wij leggen deze feestelijke smokey eye stap-voor-stap uit.

Het summum van chic, deze haast nakende look van Gabriella Wilde. Zo krijg je ‘m.

Wink, wink! Op een rij: 14 oogverblindende feestlooks van Pinterest, om in een handomdraai te kopiëren.

   
Volg je ELLE al op Pinterest? > 

Horoscoop
28 juli 2014
DAGHOROSCOOP

Liefdesplaneet Venus maakt vandaag ruzie met powerplaneet Pluto. Dat zorgt voor issues op het gebied van relaties en financiën. Het liefst zou je gewoon lekker thuisblijven en wachten totdat de storm is overgewaaid. Da’s helemaal geen slecht idee, Leeuw.

Leesvoer: 'een slecht geschreven horrorsite met bruidsjurk' >