MAKE-UPTRENDS

'n Krakend wit overhemd (ELLE's key item van de maand!) vraagt, nee, schreeuwt om een vlekkeloze look. Naturel, met knallippen, fikse mohawk, bescheiden blos, zwoele ogen, of welke look je ook wilt.

 

PS: als je nú ELLE's 25 jaar-app downloadt, maak je kans op heel veel witte overhemden >

Keira is terug! En da’s maar goed ook.

Voorjaar op de nagels! Dit zijn de nagellaktrends van het nieuwe seizoen.

De woeste wenkbrauw overleeft seizoen na seizoen. En jawel, ook bij de catwalkshows voor het voorjaar spotten we flinke snorren boven de ogen van modellen. Hip: kam je wenkbrauwharen omhoog. Maar helemaal níet kammen mag natuurlijk ook, voor een knap borstelig effect.

 

De schaar erin dit voorjaar: een gekortwiekt kapsel it is >

Van de beste budgetversies tot de slimste investeringen; deze 10 concealers zijn ’s ochtends je allerfijnste metgezel. Lezen, kiezen, kopen.

 

Gelukkig nieuw haar! Dit zijn dé 30 kapsels van 2014 >

Met deze prachtige make-uplooks steel je zonder twijfel de show bij de nieuwjaarsborrel. Klik, kijk & kopieer!

 

Meer tips voor een fenomenaal Oud & Nieuw 2013 >

 

Bron: Pinterest

Heftig met een hoofdletter H, deze 20 knallende make-uplooks van Pinterest. Daar gooi je geheid hoge ogen mee tijdens het kerstdiner en de nieuwjaarsborrel.
   
Volg jij ELLE al via Pinterest? > 

Geloof ons, deze fabuleuze beautytrends wil je niet aan je gepoederde neusje voorbij laten gaan. De celebs doen ’t voor, wij imiteren. Zo simpel kan het zijn.  

 

Foto's: Getty Images

Horoscoop
27 augustus 2014
DAGHOROSCOOP

Venus maakt vandaag vanuit de onderbewuste zone van je horoscoop contact met de vurige Mars, te vinden in het deel van het heelal dat over communicatie gaat. Dat valt zeker te voelen, Maagd, al is het in eerste instantie misschien op een subtiel niveau. Durf te vragen om wat je wilt en nodig hebt.

Wie droeg Kim Kardashians trouwjurk naar de Emmy’s? >