MAKE-UPTRENDS

MAKE-UPTRENDS

How to: Givenchy’s pailletten

05 april 2012 12:02
door Gigi van der Zwaan

Gewaagd, maar enorm geinig. Givenchy knipt en plakt ’n paillet boven en onder het oog. Durf jij?


Experimenteren kan geen kwaad. Zeker niet als je het voorbeeld van Givenchy volgt. Op ‘t eerste gezicht lijkt de make-up tijdens de s/s 2012-collectie enorm simpel, maar schijn bedriegt. Boven en onder het oog werd namelijk nog een halve paillet geplakt. Willen wij ook.

 
ZO GA JE TE WERK
Bij de hand: zilveren pailletten, wimperlijm, foundation, schaar, pincet, zwarte mascara en kleurloze lipgloss. 

 
> Zorg allereerst voor een egale huid. Aan de slag met een drup foundation en vleugje poeder dus. Gedaan? Tijd voor het knippen en plakken.

 
> Pak een zilveren paillet en knip ‘m doormidden. Doe een héél klein – en dan ook echt heel klein – drupje wimperlijm op de paillet en plaats met een pincet de ene helft boven je oog en de ander onder (zie foto onderaan de pagina). Druk de paillet nog zo’n dertig seconden stevig aan. Herhaal de stappen bij het andere oog.

 
> Zo, de pailletten zitten. Tijd voor de rest van de make-up. Smeer nog een vleug zwarte mascara over je bovenste wimpers en geef je lippen een extra oempf met lipgloss. Easy does it.    

 

Nog meer smakelijke zomertrends >

 

Givenchy-close-up-ss-2012.jpg

 


Reageer


Horoscoop
16 september 2014
DAGHOROSCOOP

Samenwerking is key vandaag, Maagd. Probeer dingen niet in je eentje te doen; zoek de hulp en steun van anderen. Met de maan in de sociale zone van je horoscoop zijn de komende dagen ook heel geschikt om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten.

ELLE's grote jubileumnummer is hier! >