MAKE-UPTRENDS

MAKE-UPTRENDS

How to: feestelijke nagels

09 april 2012 09:02
door Gigi van der Zwaan

Paasbeste nagels, dat is wat we willen. Dus: gele lak in de aanslag en smeren maar.


Tijdens Pasen wil je opperbest de deur uit, non? En ieder excuus om de nagels eens goed in de gele lak te dopen grijpen we gewillig aan. Komt ’t dus even goed uit dat bij de zomerse show van Ruffian een wel hele leuke twist aan de gele nagels werd gegeven. Kopiëren en shoppen die hap.

 
ZO DOE JE DAT
Grits een (pastel)gele – zoals de Need sunglasses? van OPI – en zwarte lak van je make-uptafel, zorg voor schone nagels en smeren maar. Begin uiteraard met de gele nagellak en laat deze goed drogen. Wachten… nog even wachten… en klaar. Pak dan een dun kwastje en doop deze lichtjes in de zwarte nagellak. Trek nu twee kruisende strepen van links naar rechts over je nagels. Uitgeschoten? Werk de boel dan voorzichtig bij met een wattenstaafje en nagellakremover. Kind kan de was doen.   

 
Alle nagellaktrends voor de zomer op ’n rij >


Reageer


Horoscoop
30 september 2014
DAGHOROSCOOP

Communicatie is een beetje off vandaag, Weegschaal. Wat mensen zeggen heeft weinig te maken met wat ze uiteindelijk doen. Niet teveel luisteren dus naar de woorden en meer letten op de daadwerkelijke acties. Dan zit je er zelden naast.

Karl Lagerfeld flikt het weer: all eyes on Chanel >