- Porties:
- 4
- Totale tijd:
- 15 minuten
Ingrediënten
- 500 g
tagliolini (of tagliatelle)
- 125 g
ricotta
citroen (rasp)
- 1 tbsp.
olijfolie, plus extra om te besprenkelen
- 1
lange dunne courgette, in kleine blokjes
- 3 tbsp.
fijngehakte bieslook
- 250 g
gerookte zalm
optioneel: namaak kaviaar
Bereiding
Kook de pasta beetgaar. Meng intussen de ricotta met citroenrasp, peper en zout. Verhit in een koekenpan de olie en bak de courgette 2-3 min. Voeg de bieslook toe en breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en meng met de courgette en bieslook.
Verdeel de pasta over voorverwarmde diepe borden en leg er de zalm op.Schep op elke bord enkele theelepels viseitjes en een flinke dot ricotta. Sprenkel er nog wat olijfolie over en bestrooi met versgemalen peper.
Zalm uit de airfryer
Jamie Oliver's crispy zalmtaco's met mango
Zalmhack: zo check je of je zalm gaar is
Zalmfilet met knoflook-parmezaankorst