Heb je de instagrampagina van personal trainer Kayla Itsines wel eens bekeken? Grote kans dat je daarna zachtjes je zak chips wegschuift.

BIKINILIJVEN
Want die pagina staat vol strakke bikinilijven, stuk voor stuk te danken aan tips van de 23-jarige Kayla Itsines. Zij is een succesvolle coach die iedereen die het wil aan een fantastisch bikinilijf helpt. Maar, let op: ze gaat niet voor mager, ook niet voor vrouwelijke versies van The Hulk, maar voor gezonde, strakke lijven mét rondingen. Kijk, en dan heb je onze aandacht. 

Een mooi bikinilijf vraagt om een mooie bikini >

SNEL MAAR GOED
En voor zo'n lijf hoef je dus niet eens maanden te zwoegen: ‘In today’s society most people are time poor so I wanted to help them burn as much fat as fast as possible in as little time as possible. My training concept in the Bikini Body Guide is about getting the most out of a limited amount of time,’ aldus Kayla. In haar ebooks vertelt ze je wat je moet eten en hoe je moet sporten om binnen twaalf weken een begeerlijk lijf te krijgen.

VOOR EN NA
De voor- en na-foto’s van meiden die aan de slag gingen met het Kayla-regime liegen er niet om. Na een paar weken al zijn er duidelijk meer buikspieren en mooi gelifte billen te zien. Enthousiast geworden? Je downloadt de ebooks hier. Waar is die bikini?

Sporten in stijl doe je zo >