Ons is het ook even ontgaan (en Barack Obama ook, trouwens), maar vandaag jubileert Michelle Obama's 'Let's Move'-campagne dus, waarin ze oproept om te bewegen en te sporten. Heel terecht dat de First Lady dat moment niet zomaar voorbij laat gaan en dat nog even markeert met een video waar ze de hashtag #GimmeFive plugt. De bedoeling: geef vijf tips om gezond(er) te leven.

En wie pikte die vraag op? Beyoncé! Hoera, jubel, feest. De Queen geeft ons in deze instagramvideo onder Eye of the Tiger vijf oefeningen die in het Beyoncé-sportritueel voorkomen. Genoeg geklets, zelf kijken:

instagramView full post on Instagram

Maar dit is héél goed nieuws. Want ondanks dat de oefeningen niet van het revolutionairste soort zijn (uiteindelijk zien we gewoon lunges en lifts), kunnen we ons vanaf nu met die saaie oefeningen wel een stukje Beyoncé voelen. We hebben niet alleen even veel uren op een dag als Beyoncé, we hebben dus óók dezelfde sportoefeningen.

Dank, Michelle Obama. Hier nog eens haar video met haar prachtige boodschap, die heel des Obama's met een knipoog wordt gebracht.

Katja Schuurman heeft intussen gereageerd op haar scheiding met Thijs Römer >

En Dakota Johnson drijft de spot met dát ene ongemakkelijke moment met haar moeder >