Stel, je bent fervent yoga-er, maar hebt ook weleens zin om eens flink op een boksbal te rammen. Of je bootcampt graag in de buitenlucht, maar pakt ook ‘t liefst een lesje hot yoga op z’n tijd. Dan heb je, jawel, te kampen met heuse #fitgirlproblems, want wil je verschillende rittenkaarten en abonnementen combineren dan gaat je dat flink wat kosten.

Dat kan dus beter, moet OneFit gedacht hebben. De nieuwe start-up haakt in op al onze onvervulde sportwensen en komt nu met OneFit Unlimited: één maandlidmaatschap waarmee je onbeperkt toegang hebt tot alle deelnemende sportlocaties in Amsterdam. Een beetje de Netflix van de sportwereld dus.

VERANDERING VAN SPIJS…
Doet sporten, in dit geval. Op OneFit.nl stel je gemakkelijk je eigen sportmenu samen uit zo’n 1700 lessen (het aantal groeit nog steeds) en kun je door de hele stad terecht bij (bikram)yoga- en pilatesstudio’s, bootcampsessies, crossfit- en bokstrainingen, sportschoolgroepslessen en welnesscentra. Deelnemende locaties zijn onder meer De Nieuwe Yogaschool, Spa Zuiver, Absolute Yoga, Reebok Crossfit 2.0, Het Marnixbad en Squash City. Vooralsnog is de Unlimited pas alleen in de hoofdstad te gebruiken, maar er wordt hard gewerkt aan een verdere uitbreiding (Utrecht is next up).

GYMMEN 2.0
Voortaan ben je dus niet meer gebonden aan één plek, maar sport je gewoon daar waar je in de buurt bent. De ene keer trek je baantjes in het zwembad, de volgende dag rol je je matje uit bij yoga; het is volledig up to you. Hartstikke flexibel dus. En, niet geheel onbelangrijk, heel goed geprijsd voor € 49 per maand.

Aan vage voorwaarden doet OneFit niet: er is geen opzegtermijn, je betaalt geen inschrijfgeld en je kunt je maandkaart op ieder moment (handig als je op vakantie gaat) aan- en uitzetten. Allemaal handig te regelen in je persoonlijke account (bye bye vervelende klantenservice), waar je je reserveringen kunt bijhouden en persoonlijke rooster kunt checken.

Rest je nog één ding: gáán!

Weten hoe Beyoncé sport? Je leest het hier! >

En dit is wat je het beste kunt eten voor en na het sporten >