Onder de naam Winter Wonderland brengt de Britse ontwerpster een serie sportieve items voor op de piste uit. Van kekke snowboots, handige beenwarmers en gewatteerde jassen tot modieuze skipakken, -broeken en handschoenen. Nog nooit gleed je zo fraai de berg af.

WINTER WONDERLAND
Stella McCartney sloeg in 2005 voor het eerst met Adidas de handen ineen en de sportieve lijn bleek meteen een schot in de roos. Geen enkele sport is momenteel meer veilig voor een goeie Stella-schwung (designer yoga-pakje anyone?) en we moeten zeggen; dat maakt de sportschool een stuk aantrekkelijker. En aangezien de wintersportvakanties weer in de agenda gepend kunnen worden hijsen wij onszelf maar al te graag in de kersverse ski-, snowboard- en après ski-looks van McCartney.

 
Ook niet verkeerd: de s/s 2013-collectie van Nike >

De Winter Wonderland-lijn bestaat uit professionele wintersportkledij met de nadruk op gestroomlijnde details. Bovendien zijn er in de collectie allerhande stoffen en snufjes verwerkt waardoor je het haast niet meer koud kunt krijgen. ‘I love the winter sports collection!,’ jubelt Stella McCartney in de persverklaring. ‘Ik denk dat we één van de weinigen zijn met een samenwerking als deze in de skiwereld en we zorgen echt voor looks die meer sexy en modisch zijn. We werken ieder seizoen heel hard om meer body conscious-items te creëren die perfect zijn voor de skiër en juist een stel lossere stukken voor de snowboarders.’

Klinkt goed, niet? De Winter Wonderland-collectie van Adidas by Stella McCartney is nu te koop. Bekijk hier alle items.

Product, Sleeve, Jacket, Collar, Textile, Outerwear, Bag, Style, Font, Electric blue,