Het 39-jarige supermodel is wereldberoemd dankzij haar natuurlijk ranke figuurtje. Maar hé, zagen we daar wat gezonde rondingen tijdens haar Italiaanse vakantie?

Meer celebs op vakantie >

Vrienden van de Britse beauty merkten op dat ze de laatste tijd wat minder strak in haar vel zit. Reden? Het ontbreekt de bijna veertigjarige Kate vooral aan motivatie om naar de sportschool te gaan. (Goh, waar hebben we die eerder gehoord?) 'Kate Moss vindt sporten saai en zegt dat ze te lui is voor de sportschool.' Af en toe gooit ze er een yoga- of pilatessessie tegenaan, zo in de aanloop naar de zomer, maar ze zet het liever op een diëten dan dat ze uren op de loopband moet staan. Aldus het Britse tijdschrift Closer.

Wat kilootjes kwijtraken? Dit zijn de beste Celebrity-diëten >

Eet ze dan helemaal niets? Jawel: wat sashimi en salades. Niet de beste manier om dat (bescheiden) buikje kwijt te raken, als u het ons vraagt. Zo denkt Kate Moss er zelf niet echt over en klaagt liever bij vrienden, dan dat ze gaat sporten. En als er een belangrijke fotoshoot aankomt, drinkt Kate volgens vrienden drie dagen lang alleen maar sap. Met als resultaat dat ze in no time ruim drie kilo lichter is. En laatst zette het model nog een body-double in.

Maar! Strak in haar vel of niet: het magazine Heat weet te vertellen dat het model zich nog steeds goed genoeg voelt om in minuscule bikini's rond te lopen. 'Het interesseert haar niet wat mensen vinden.' En zo is het maar net.

Mocht Kate toch aan de slag willen, dan kunnen we de work-out van Gisele van harte aanbevelen >