Vers van de pers, rechtstreeks op je beeldscherm; de volledige nieuwe collectie van Nike, topper op het gebied van sportkledij. Van Nike Pro Bra’s tot naadloze sportschoolbroekjes en van de nieuwste Nike Air Force 1 Hi tot kekke hi-tech jasjes; met deze hippe jongens ben je niet alleen perfect gekleed om er eens flink op los te rennen, boksen, fietsen of yoga-en, maar verschijn je ook nog eens stijlvol ten (strijd)tonele.

 
Bekijk de Nike Women spring/summer 2013-lookbookbeelden hier >

 
STUDIO WRAP
Over yoga gesproken… de oplettende kijker spot tussen al dit sportieve waar een wel heel apart schoentje. Bingo, dit is de Studio Wrap, die na uitvoerig onderzoek door Nike’s Women’s Training footwear-team en aan de hand van een innovatief 3D-ontwerpproces, ter wereld kwam. De Studio Wrap is dé nieuwste aanwinst voor binnensporten die vaak op blote voeten worden beoefend, want: hygiënischer, biedt evenveel grip en is super functioneel én stijlvol.

 
ELLE’s Nicole mocht ‘m deze week al testen tijdens een perspresentatie in Berlijn en we voorspellen een kleine hit onder met name yoga-fanaten. Helaas moeten we nog even (lees: een winter) wachten met inslaan.

Astu: een playlist voor een toplijf >