Boogschutter jaarhoroscoop

23 NOVEMBER T/M 22 DECEMBER

Meest gelezen

Algemeen

2016 is het jaar waarin alle losse eindjes aan elkaar kunnen worden geknoopt. Je hebt de afgelopen jaren verschillende ballen in de lucht moeten houden: mensen, plannen, projecten... Veel was nog onzeker of maar half af. Dit jaar gaat dat allemaal veranderen, Boogschutter. Eindelijk mag je rekenen op de erkenning en het succes waar je steeds zo hard je best voor hebt gedaan. Met Saturnus aan je zijde ben je bovendien heel serieus en geconcentreerd. Je weet precies wat je wilt bereiken en laat je door niets of niemand afleiden. Mercurius is twee keer retrograad in de financiële zone van je horoscoop: in januari en in december. Gebruik de eerste retrograde om geldzaken op orde te brengen en de tweede om te beoordelen hoe je het hebt gedaan. Verder is het dit jaar de bedoeling om los te laten wat moet worden losgelaten, zoals emotionele bagage en de dromen die je bent ontgroeid.

Advertisement - Continue Reading Below

Carrière & Geld

De verwachtingen zijn hooggespannen, Boogschutter. Mensen weten waartoe je in staat bent en nemen geen genoegen met half werk. Tijd dus om prioriteiten te stellen en je kostbare energie alleen te besteden aan dat wat écht belangrijk is. Astrologisch zwaargewicht Saturnus is het hele jaar te vinden in jouw sterrenbeeld en helpt je om op topniveau te presteren. Wees niet bang om de lat hoog te leggen; als je van tevoren goed nadenkt over wat je wel en niet kan waarmaken, ben je altijd verzekerd van succes.

Meest gelezen

Liefde & Relaties

Je bent dit jaar net zo rebels, wild en ontembaar als in 2015, Boogschutter. Je laat je door niets of niemand voorschrijven wat te doen. Dat betekent niet dat je geen behoefte hebt aan liefde en romantiek; het betekent vooral dat je ver uit de buurt wilt blijven van saaiheid en routine. Heb je een partner gevonden die kan omgaan met die vrijgevochtenheid? Good for you! Ben je single, vermaak je dan gewoon met kortere romances.

Vriendschap

Vrienden zijn praktisch familieleden dit jaar. Je houdt onvoorwaardelijk van ze en zij houden net zoveel van jou – én ze kunnen je vaak van waardevol advies voorzien. Verder is het dit jaar de bedoeling om zoveel mogelijk samen te werken met anderen. Zeker rond de volle maan in de sociale zone van je horoscoop (in maart) kan dat heel lucratieve ontwikkelingen opleveren. In januari, februari, juni en juli is Mars tijdelijk retrograad in de afzonderingszone van je horoscoop en voel je je wat introverter; alle andere maanden zijn bedoeld om te socializen.

Gezondheid

Het is dit jaar belangrijk om je leven zo simpel en ongecompliceerd mogelijk te houden. Hoe verleidelijk het ook is om overal ja op te zeggen en je agenda vol te plannen met afspraken: doe het niet. Het voelt misschien goed om zoveel mogelijk snelheid te maken, maar met een rustiger tempo krijg je uiteindelijk juist meer voor elkaar. Saturnus helpt je om goed voor jezelf te zorgen én om nieuwe, gezonde gewoontes ook daadwerkelijk vol te houden.

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel