Boogschutter jaarhoroscoop 2017

23 NOVEMBER T/M 22 DECEMBER

Meest gelezen

Algemeen

Het ziet ernaar uit dat je een groot deel van dit jaar doorbrengt als een ijsberend dier in een kooi. Je voelt je beteugeld, je verveelt je, en je wilt niets liever dan uitbreken en weer vrij zijn. Er zijn goede redenen waarom je je zo voelt en als je die eenmaal begrijpt, dan is het aan jou om al die gefrustreerde energie goed te gebruiken – niet vanachter de tralies blijven brullen dus.

Advertisement - Continue Reading Below

Dat je je zo beperkt voelt komt vooral door de voortdurende aanwezigheid van Saturnus in je teken. Saturnus is niet per se een slechte planeet; zijn gewicht kan een handig anker zijn en zijn plichtsbesef en gevoel voor structuur zijn altijd nuttig, maar jij hebt hem nooit gemogen. Hij staat al sinds 2014 in jouw teken en je hebt er genoeg van, wegwezen moet-ie. En dat doet hij ook, maar pas aan het eind van het jaar. Tot die tijd moet je geduldig zijn.

Meest gelezen

Tegelijkertijd is je heerser Jupiter in een onstuimig humeur. Hij voelt zich lekker in zijn huidige positie aan de hemel en vermaakt je de hele tijd met nieuwe ideeën en plannen. Je zou je wel moeten afvragen hoeveel van die ideeën ook echt bruikbaar zijn. Zou je ook aandacht aan ze besteden als je je niet zo voelde door Saturnus? Waarschijnlijk niet.

Liefde

Deze frustratie voel je ook in je persoonlijke leven. Je hebt het gevoel dat je relatie haar gevoel voor avontuur is verloren en dat je op zoek moet gaan naar een nieuwe richting – of naar een nieuwe relatie. Beide conclusies zijn wat overdreven, maar de spanningen tussen Jupiter en Uranus aan het begin van het jaar veroorzaken de onweerstaanbare drang om los te breken van wat je hebt – of dat nou goed of slecht is. Zoals altijd handel je meteen als er een idee oppopt om je vervolgens te realiseren dat je te ver bent gegaan. In maart en april ben je vol berouw en doe je alles wat je kunt om de schade die je hebt aangericht te herstellen, waarbij de kans ook weer groot is dat je doorschiet en je je geliefde overlaadt met sentimentele gebaren. Pas in mei komt alles weer een beetje tot rust, maar je hebt je lesje geleerd. In september zijn ook een paar gespannen momenten, al zijn de discussies nu productief en gericht op de toekomst en voel je je niet langer gevangen.

Werk

De belangrijkste fase van het jaar vindt eind augustus plaats. Je krijgt de kans om iets totaal anders te gaan doen en ook al past het niet in je plannen, je zou het wel moeten overwegen. Het zal gebruikmaken van je beste kwaliteiten en je kunt er alles van jezelf mee laten zien. Het is, kortom, een keuze die je hart zou maken. En zo'n kans krijg je voorlopig niet meer, misschien pas weer over een jaar of tien. Kun je zo lang wachten?

Geld

Zoals wel vaker hebben je geldzaken aandacht nodig. Pas in maart en augustus op dat je geen risico's neemt die je je niet kunt veroorloven. Aan het eind van het jaar kunnen financiële beperkingen ervoor zorgen dat je je hand op de knip moet houden, maar dit kan er ook voor zorgen dat zo de chaotische ups en downs van je cash flow wat minder heftig worden. En dat is uiteindelijk een goede zaak. Zoals wel vaker hebben je geldzaken aandacht nodig. Pas in maart en augustus op dat je geen risico's neemt die je je niet kunt veroorloven. Aan het eind van het jaar kunnen financiële beperkingen ervoor zorgen dat je je hand op de knip moet houden, maar dit kan er ook voor zorgen dat zo de chaotische ups en downs van je cashflow wat minder heftig worden. En dat is uiteindelijk een goede zaak.

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel