Schorpioen jaarhoroscoop

24 OKTOBER T/M 22 NOVEMBER

Meest gelezen

Algemeen

2016 is bedoeld om financiële stappen te zetten, Schorpioen. Je bent sterk gericht op veiligheid en zet alles op alles om een stabiele basis op te bouwen. Januari, februari, juni en juli zijn belangrijke maanden, want dan staat actieplaneet Mars in je sterrenbeeld. Dat geeft je de energie en drive om obstakels uit de weg te ruimen en doelen te bereiken. De liefde is dit jaar heerlijk poëtisch en romantisch. Pas alleen wel op dat je je niet teveel verliest in gemijmer, want dat kan desillusies veroorzaken. Sommige dromen kunnen worden waargemaakt; andere blijk je inmiddels te zijn ontgroeid. Vanaf september is het de bedoeling om je horizon te verbreden en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Vriendschap & samenwerking zijn het hele jaar door belangrijk; de mensen om je heen kunnen je verder helpen bij alles wat je onderneemt.

Advertisement - Continue Reading Below

Liefde & Relaties

Op liefdesgebied ben je helemaal klaar voor the real thing, Schorpioen. Het is dit jaar alles of niets. Romantiek, seks, intimiteit, diepgang en grenzeloze aanbidding: alle ingrediënten moeten aanwezig zijn. Ben je single en op zoek? Grote kans dat daar snel verandering in komt. Tip: je vrienden kunnen je helpen bij het vinden van de ware. Aan het begin van het jaar en in de zomer maakt Mars (jouw belangrijkste planeet) je super aantrekkelijk. De volle maan van april brengt bovendien een zee aan romantiek. In mei is Mercurius retrograad in de relatiezone van je horoscoop en kunnen geliefden uit het verleden ineens weer opduiken. Pas tijdens die periode op voor misverstanden & verwarringen.

Meest gelezen

Carrière & Geld

De vooruitzichten op carrièregebied zijn fantastisch dit jaar. Het start direct in januari met een volle maan aan het topje van je horoscoop. Dat is het deel van het heelal dat over ambities & succes gaat. Je kunt ongelooflijk veel voor elkaar krijgen door met de juiste mensen samen te werken. Verder zorgt Mars vier maanden lang voor doorzettingsvermogen en energie. En er staat een zeldzame retrograde van Mars op het programma in jouw sterrenbeeld. Je weet precies wat je wilt bereiken en hoe je dat voor elkaar moet krijgen. Go, go, go!

Vriendschap

Je vrienden staan dit jaar bovenaan je prioriteitenlijst. Je bent heel loyaal en toegewijd, en alle liefde die je geeft komt in even grote hoeveelheden naar je terug. Verder is dit jaar bedoeld om samen te werken. Je hebt vrijwel constant veel mensen om je heen. Dat kans lastig zijn als je behoefte hebt aan privacy, maar over het algemeen ben je heel blij met alle aandacht & populariteit. Weet ook dat je vrienden je graag helpen bij het bereiken van doelen en dromen; wees niet bang om om hulp en advies te vragen.

Gezondheid

2016 is bedoeld om het evenwicht te hervinden, Schorpioen. De afgelopen jaren was het vooral veel starten en weer stoppen; dit jaar krijg je de kans om blijvende gezonde gewoontes aan te leren. Actieplaneet Mars staat tot de zomer aan je zijde en helpt je om jezelf tiptop in shape te krijgen. Spelen er spanningen op je werk of in je privéleven? Ademhalingsoefeningen kunnen wonderen doen: adem in, adem uit, laat het los.

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel