Weegschaal jaarhoroscoop

24 SEPTEMBER T/M 23 OKTOBER

Meest gelezen

Algemeen

Het belooft een goed jaar te worden, Weegschaal! Wel is het zaak om, naast alle werkprojecten en deadlines, voldoende tijd vrij te maken voor om leuke dingen te doen. Je hebt behoefte aan nieuwe mensen, ervaringen en avonturen. Hou je paspoort bij de hand en blijf constant zoeken naar manieren om je horizon te verbreden. Qua relaties word je dit jaar op de proef gesteld. Hoe je daar het beste mee om kunt gaan? Altijd eerlijker en integer blijven. Confrontaties kun je niet voorkomen, maar de manier waarop je reageert heb je wel in de hand. Verder staat 2016 in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Keer de focus naar binnen en ga op zoek naar antwoorden en inzichten. Krijg je aan het begin of einde van het jaar te maken met familieproblemen? Zie het als een kans om ze voor eens en voor altijd op te lossen.

Advertisement - Continue Reading Below

Liefde & Relaties

Je bent lang genoeg braaf en meegaand geweest; nu is het tijd voor jouw wensen en behoeftes! Een serieuze, stabiele relatie kan daar zeker toe behoren, zolang jij de touwtjes maar in handen hebt. Onafhankelijkheid – dat is het toverwoord. In maart staat er een volle maan op het programma in jouw sterrenbeeld, waardoor je kijk op de liefde plotseling kan veranderen. Ben je net een nieuwe romance gestart of twijfel je over je huidige relatie? Dan komt er in september meer helderheid. Voor de singles: vanaf augustus heb je zin om te daten. Zorg wel dat er, tussen alle koffie-afspraken en etentjes door, voldoende tijd overblijft voor jezelf.

Meest gelezen

Carrière & Geld

Je bent niet heel gemotiveerd dit jaar, Weegschaal. Dat heeft niets met luiheid te maken; je wilt gewoon liever aan jezelf werken. Neem een break van de drukte en deadlines, zodat je psychologisch de diepte in kunt gaan. Geld blijft natuurlijk wel belangrijk, al was het maar om te sparen voor die verre, geweldige vakantie… Januari tot maart en de zomermaanden zijn de beste momenten om je bankrekening te vullen; zaak dus om jezelf dan even een schop onder je kont geven.

Vriendschap

Vriendschap wordt dit jaar overschaduwd door familieproblemen. Of misschien vormen je vrienden juist een uitweg voor alle spanningen die er thuis ontstaan. Vooral januari en december kunnen lastig worden, want dan is Mercurius retrograad in de huiselijke zone van je horoscoop. Hou rekening met verwarringen en misverstanden, Weegschaal, en probeer zo geduldig mogelijk te blijven. Augustus is de beste maand om te mixen & te minglen.

Gezondheid

Gezondheid is key in 2016. Als je je niet helemaal fit voelt, heeft dat direct invloed op alle andere aspecten van je leven. Zaak dus om extra goed voor jezelf te zorgen: voldoende slapen, veel water drinken, regelmatig sporten, gezond eten… Je kent het rijtje wel. Verder krijg je dit jaar de kans om jezelf opnieuw uit te vinden, zowel geestelijk als lichamelijk. Zorg ervoor dat je eigen welzijn altijd bovenaan de prioriteitenlijst staat.

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel