Weegschaal jaarhoroscoop 2017

24 SEPTEMBER T/M 23 OKTOBER

Meest gelezen

Algemeen

Dit is een jaar van kansen. Of je nu de eerste pakt die voorbijkomt, meerdere of helemaal geen één, is aan jou, maar je kunt niet in december terugkijken en beweren dat je geen kansen gehad hebt. Alle mogelijkheden worden je via de planeet Jupiter aangereikt, die van januari tot oktober in jouw teken staat. Jupiter staat telkens ongeveer een jaar in een teken voor hij weer een deurtje verder gaat kijken, dus maak gebruik van hem zolang je kunt. Alles waar je aan begint in een jaar dat Jupiter in jouw teken staat, zal groeien en zich in de jaren daarna ontwikkelen, dus dit is de ideale tijd om na te denken over hoe je leven er de rest van dit decennium uit moet gaan zien, en over waar je wilt zijn in 2020 en daarna.

Advertisement - Continue Reading Below

Wees niet teleurgesteld als jouw vroege plannetjes niet werken, of als je een kans pakt die helemaal niet leuk blijkt te zijn: Jupiter geeft je kans na kans, net zolang tot je iets vindt dat wel bij je past. Een goed voorbeeld daarvan krijg je in augustus, als iets waar je hoge verwachtingen van had spectaculair misgaat – maar twee weken later vind je alweer iets beters. Met Jupiter aan jouw zijde kan het eigenlijk niet stuk.

Meest gelezen

Liefde

Het eerste half jaar van 2017 zit je vast in een relatie die meer nadelen dan voordelen lijkt te hebben. Zoals altijd zet je je relatie op de eerste plaats en negeer je je eigen behoeften daarin; je geeft en geeft, maar krijgt nagenoeg niks terug. In april realiseer je je dat je alles hebt gedaan wat je kunt en in juni besluit je eindelijk dat het beter is om je eigen leven te leven. Is de relatie een onderdeel daarvan, prima, maar je hebt er niet meer de tijd noch de energie voor.

De zomer lijkt in kalmer vaarwater te verkeren en je hebt tijd om je op andere dingen te richten. Maar dan heb je compleet onverwacht contact met iemand van vroeger en er is direct weer kameraadschap tussen jullie. Is dit degene die je had moeten hebben? Zal het een tweede keer beter zijn? Of wentel je je gewoon even in de aandacht van iemand die ooit veel om je gaf, na die roestige eerste maanden van het jaar? Het is onmogelijk om daarop een simpel antwoord te geven: het antwoord is 'ja' op al je vragen, maar tot op zekere hoogte. Het enige wat je weet is dat je je gelukkiger voelt dan je in maanden geweest bent, al voel je je een tikje schuldig om wat je aan het doen bent. Je besluit de affairette daarom even geheim te houden. De passie tussen jullie bekoelt wat na oktober en je besluit misschien hier niet mee door te gaan, maar het heeft je wel laten inzien dat jij iemand bent die in staat is lief te hebben en dat er ook van jou gehouden kan worden. En dat betekent veel voor je, heel veel.

Werk & Geld

Het is een uitgelezen jaar voor al jouw carrièrewensen, met Jupiter als ruggensteuntje – en een puik jaar voor je financiële status bovendien. Er ligt wel een gevaar op de loer, namelijk dat je vastzit op een bepaalde plek en je het gevoel hebt geen kant op te kunnen. Misschien moet je voor de perfecte job wel een langetermijncontract tekenen. Maar ja, als je net hoopte alles een beetje flexibel in te kunnen richten na al het gedoe van dit jaar, om jezelf zo wat ruimte te gunnen om wat alternatieven te verkennen, wees dan op je hoede. Vrijheid is moeilijk te verkrijgen en makkelijk te verliezen.

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel