Leeuw jaarhoroscoop

24 JULI T/M 23 AUGUSTUS

Meest gelezen

Algemeen

De afgelopen jaren waren behoorlijk intens en dramatisch. Jij houdt best van een beetje reuring, Leeuw, maar een kalmere vibe is stiekem ook heel fijn. Het is dit jaar alsof alles met een zekere afstand gebeurt, wat je de kans geeft om goed over je keuzes na te denken. Verder mag je rekenen op extra inkomsten, vooral tijdens de zomermaanden. Heb je een meesterwerk waaraan je in afzondering sleutelt? Maak daar dan voldoende tijd en ruimte voor; in de herfst is het klaar om aan de wereld te worden getoond. Verder staat geluksplaneet Jupiter een groot deel van 2016 in de communicatiezone van je horoscoop. Dat helpt je om jezelf als merk in de markt te zetten. Wat wil je het liefst voor elkaar krijgen? Ga daarmee aan de slag.

Advertisement - Continue Reading Below

Liefde & Relaties

Astrologisch zwaargewicht Saturnus maakt je tot augustus extra serieus. Dat klinkt niet heel romantisch, Leeuw, maar het geeft je wel de kans om je flirting skills tot in de puntjes te perfectioneren. Bovendien kom je tijdens die maanden wel degelijk interessante mensen tegen. Zo interessant zelfs dat het tot een prille romance kan leiden (als je single en op zoek bent, tenminste).

Meest gelezen

Carrière & Geld

Er staan dit jaar maar liefst vier Mercurius-retrogrades op de planning. Doordat ze plaatsvinden in stabiele aardetekens, hecht je extra veel waarde aan veiligheid. Bijvoorbeeld: sparen wordt belangrijker dan geld uitgeven (een unicum voor een big spender als jij!). Tijdens de retrograde van april/mei is het verstandig om grote beslissingen even uit te stellen. Gebruik die periode om terug te kijken en waar nodig bij te sturen, zodat je in de zomer en herfst weer volop met je plannen en projecten aan de slag kunt gaan.

Vriendschap

Je hebt de afgelopen jaren grote veranderingen doorgemaakt op vriendschapsgebied, Leeuw. Dit jaar brengt gelukkig meer stabiliteit. In september bereikt geluksplaneet Jupiter bovendien de communicatiezone van je horoscoop, waardoor je mag rekenen op soepel contact met (oude en nieuwe) vrienden. Ook kunnen mensen uit het verleden ineens weer van zich laten horen. Good old memories!

Gezondheid

Heb je hard gefeest met Oud & Nieuw? Dan komt de kater waarschijnlijk extra hard aan. Mercurius is tijdens de eerste dagen van de maand namelijk retrograad in de gezondheidszone van je horoscoop. Het toverwoord? Matigheid. Saturnus staat dit jaar in de kunstzone van het heelal, wat betekent dat het heel gezond is om regelmatig iets creatiefs te doen. Geloof in jezelf en in je eigen dromen en talenten, Leeuw. Dat is minstens zo belangrijk als drie keer per week braaf naar de sportschool gaan.

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel