Kreeft jaarhoroscoop

22 JUNI T/M 23 JULI

Meest gelezen

Algemeen

2016 wordt totaal anders dan de afgelopen jaren. De wilde, onvoorspelbare vibe van 2012-2015 verdwijnt langzaam naar de achtergrond. Pluto veroorzaakt nog steeds onrust in relaties, maar je hebt er gelukkig minder last van dan voorheen. Een goed moment dus om alle opgedane inzichten in de praktijk te brengen, Kreeft. Verder ligt de nadruk dit jaar op gezondheid & dagelijkse activiteiten. Het doel: een goede balans vinden tussen werk en privé. Niets mis met drukte en deadlines, maar als de stress zo groot wordt dat je gezondheid eronder begint te lijden, is het zaak om af te remmen. Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe meer je uiteindelijk voor elkaar kunt krijgen.

Advertisement - Continue Reading Below

Liefde & Relaties

Pluto is sinds 2008 te vinden in de relatiezone van je horoscoop en zal daar nog tot 2020 blijven staan. Tot zover geen verandering. Wat wel verandert, is dat astrologisch zwaargewicht Saturnus dit jaar de romantische zone van je horoscoop verlaat. Dat maakt alles direct een stuk lichter en vrolijker. Bovendien werken Venus (liefde) en Mars (passie) in de zomer samen in de plezierzone van het heelal. Zorg dat er een sexy vakantie op de planning staat!

Meest gelezen

Carrière & Geld

Je hebt dit jaar een heleboel ballen in de lucht te houden op het gebied van werk. In de lente is het óf alles (lees: een overload aan projecten) óf niets. In dat laatste geval: zie het maar als een stimulans om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Er is genoeg te vinden, Kreeft. Alles wat je hoeft te doen, is vertrouwen hebben in je eigen talenten en capaciteiten en niet overdreven veel waarde hechten aan financiële veiligheid.

Vriendschap

Er staan dit jaar maar liefst vier (!) Mercurius-retrogrades op het programma. Dat is heel zeldzaam, Kreeft. Omdat Mercurius voor communicatie staat, kunnen er misverstanden en verwarringen ontstaan. Vooral de retrograde van eind april / begin mei is gevaarlijk, want die beïnvloedt de sociale zone van je horoscoop. Luister geduldig naar wat je vrienden te zeggen hebben in plaats van direct je eigen mening en ideeën te spuien.

Gezondheid

Met Big Daddy Saturnus het hele jaar lang in de gezondheidszone van je horoscoop kún je bijna niet anders dan goed voor jezelf zorgen, Kreeft. Alles is met elkaar verbonden: moeheid, hoofdpijn en buikpijn zijn tekenen dat je leven te stressvol is. Dat betekent ook dat dat soort klachten gemakkelijk op te lossen is: door gezond te eten, regelmatig te bewegen en voldoende te slapen voel je je direct een stuk beter.

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel