Kreeft jaarhoroscoop 2017

22 JUNI T/M 23 JULI

Meest gelezen

Algemeen

Een jaar dat vereist dat je grote sprongen maakt is bepaald niet jouw idee van fun, hoewel je, als je er eenmaal aan begonnen bent, wel geniet van het heruitvinden van jezelf en je levensstijl. Denk aan de maan, heerser van jouw teken, want vernieuwt die zichzelf ook niet iedere maand? Dan kan jij dat ook. Troost jezelf vast met het feit dat je niet slechts je leven aan het veranderen bent maar ook aan het verbeteren. Als je dus moeite hebt met afscheid nemen van dingen die je koestert maar die ook ver over hun houdbaarheidsdatum heen zijn, weet dan dat je je nieuwe leven straks veel leuker zult vinden dan je oude en je je tegen die tijd afvraagt waarom je zo lang gewacht hebt.

Advertisement - Continue Reading Below

Liefde

Je privéleven blijft het grootste deel van het jaar rustig voortkabbelen, maar dan, als de zomer overgaat in de herfst, komt het plotseling tot bloei. In oktober schuift Jupiter in de liefdessector van je horoscoop waar hij al snel wordt vergezeld van Venus en Mars. Als je liefdesleven tot nu toe bestond uit casual koffiedates dan zal het je verbazen hoe rap dat zich ontwikkelt tot een diepe, hartstochtelijke romance die voor jullie beiden veel betekent. Je vraagt jezelf misschien af welk magic word je uitgesproken hebt om dit voor elkaar te krijgen, maar het is puur een kwestie van de juiste timing en de energie van het moment. Kreeften die al midden in een grote romance zitten kunnen nog grotere dingen verwachten, een stapje hoger, verder, dieper – of je daar nu aan toe bent of niet. Jupiter kent geen grenzen, tenzij die door Saturnus bepaald worden: hooguit koelt die de boel aan het eind van het jaar iets af, wat ertoe leidt dat je gaat nadenken over hoe je je relatie op de lange termijn wilt hebben.

Meest gelezen

Werk

Voor Kreeft vindt de belangrijkste verandering dit jaar plaats op werkgebied. En omdat je werk zo veel directe invloed heeft op je financiën en de lifestyle die je je kunt of wilt veroorloven, lijkt alles tegelijk in beweging te komen. Maar niet meteen. In maart en april oogst je veel lof en misschien zelf een beloning voor je huidige rol en dat maakt dat je je zeer gewaardeerd voelt, overtuigd dat je jouw niche hebt gevonden. Maar de invloed van de buitenste planeten is niet te weerstaan en de continue druk van Saturnus en Uranus zet je aan het denken over wat je nog meer uit je carrière zou willen halen. Kun je wellicht je recente succes benutten om deuren te openen waar je eerder niet eens durfde voor te gaan staan? Het ziet er allemaal erg rooskleurig uit, en gedurende de zomer waag je de sprong – misschien is dit je enige kans, realiseer je je. Het resultaat is een totale transformatie; je ziet jezelf als een compleet ander mens met een compleet ander leven en alle volgende veranderingen weerspiegelen dat. Je bent in alle opzichten een stapje hoger op de ladder.

Geld

Februari geeft wat zorgen, maar het lijkt erger dan het is. In augustus ga je je geldzaken herzien, maar dat heeft meer te maken met de nieuwe weg die je bent ingeslagen dan met stress over geld.

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel