Tweelingen jaarhoroscoop

22 MEI T/M 21 JUNI

Meest gelezen

Algemeen

2016 wordt het beste jaar sinds tijden, Tweelingen. Van 2012 tot 2015 was je nogal geobsedeerd bezig met ambities, erkenning en succes; nu is het tijd om de focus naar binnen te keren. Zo leer je jezelf beter kennen én kun je het contact met de mensen om je heen verbeteren. Mercurius (jouw belangrijkste planeet) speelt dit jaar een grote rol. Maar liefst vier retrogrades staan er op het programma: 5 tot 25 januari, 28 april tot 22 mei, 30 augustus tot 21 september en 19 december tot aan het einde van het jaar. Dat levert de bekende technologische en communicatieve problemen op, maar het gaat dit jaar dieper dan dat: je wordt gedwongen om achterom te kijken en na te denken over je beweegredenen. Als uitsmijter: in september bereikt geluksplaneet Jupiter de liefdeszone van je horoscoop, wat een zee aan romantiek en creativiteit oplevert.

Advertisement - Continue Reading Below

Liefde & Relaties

Twee belangrijke planeten beïnvloeden dit jaar je liefdesleven, en ze sturen je totaal verschillende kanten op. Saturnus staat het hele jaar in de relatiezone van je horoscoop, wat je serieus, volwassen en vasthoudend maakt. Je weet heel duidelijk wat je wilt en wat je moet doen om dat voor elkaar te krijgen. Dan de andere kant: Jupiter bereikt in september de romantische zone van het heelal. Dat maakt je vrolijk en flirterig; iedereen is plots een potentiële lover geworden. Verder nog een waarschuwing: geliefden uit het verleden kunnen dit jaar ineens weer van zich laten horen, vooral halverwege april.

Meest gelezen

Carrière & Geld

Had je vorig jaar (rond maart) een ijzersterk businessplan in handen waar je vervolgens niet zoveel meer mee hebt gedaan? Dan is het dit jaar de bedoeling om je aantekeningen van toen er nog eens bij te pakken, Tweelingen. Vooral de eclips van 8 maart kan interessante nieuwe kansen en mogelijkheden op je pad brengen. Bovendien bereikt geluksplaneet Jupiter in september de creatieve zone van je horoscoop, waardoor je mag rekenen op slimme ideeën en ingevingen.

Vriendschap

Je sociale leven was de afgelopen jaren bijna té vol en te druk, Tweelingen. Uranus (planeet van onverwachte wendingen) stond sinds 2011 in de netwerkzone van je horoscoop, wat een stroom aan nieuwe (en vaak wilde) mensen in je leven heeft gebracht. Dit jaar gaat het minder om kwantiteit en meer om kwaliteit; besteed aandacht aan de contacten die je al hebt in plaats van steeds nieuwe fans te blijven verzamelen.

Gezondheid

Saturnus staat dit jaar recht tegenover jouw sterrenbeeld. Dat maakt het extra belangrijk om veel te bewegen. Ja, ook als je moe bent. En ja, ook als je eigenlijk geen tijd hebt. Sleep jezelf zo vaak mogelijk naar de sportschool, Tweelingen, maar doe daar geen dingen die erg belastend of inspannend zijn. Kies voor rustige sporten zoals yoga, pilates en essentrics. Wist je trouwens dat jouw sterrenbeeld voor de longen staat? Goed ademhalen is dus essentieel (ook als je niet op een matje ligt).

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel