Tweelingen jaarhoroscoop 2017

22 MEI T/M 21 JUNI

Meest gelezen

Algemeen

Dit jaar draait om ontsnappen aan de druk. Van meet af aan voel je aan dat de stemming van de tijd aan het veranderen is en dat dat allemaal nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt. Daar wil je zo veel mogelijk over te weten komen en zo veel mogelijk deel van uit maken, maar zonder zelf tot stilstand te komen. Liever bekijk je de boel dus nog even als gretige toeschouwer vanaf de zijlijn in plaats van deelnemer die meegesleurd wordt in een van de aardverschuivingen die ook door de veranderingen veroorzaakt kunnen worden. Gedurende het hele jaar geldt dat je vlamt als je je in een situatie bevindt die geen verplichtingen met zich meebrengt, en dat je lijdt als je aan bepaalde verwachtingen moet voldoen of bepaalde resultaten moet behalen.

Advertisement - Continue Reading Below

Liefde

Werkt dat principe van geen verplichtingen ook in de liefde? Dat lijkt er wel op. De twee grote planetaire verschuivingen van 2017 – als Jupiter en Saturnus tegen het einde van het jaar van teken veranderen – vinden beide plaats in emotioneel gevoelige gebieden van jouw horoscoop en dat ga je ervaren. De move van Saturnus duidt erop dat je relatie in zijn huidige vorm te serieus is en ondanks het feit dat je plan was een solide basis voor de toekomst te leggen, je je nu eerder gevangen dan gerust voelt en het enige wat je bezighoudt jezelf bevrijden is. Het kan een groot deel van het jaar kosten om dit met je geliefde uit te vechten maar uiteindelijk stemmen jullie beiden in met iets lichters en minder beklemmends – een grote opluchting. Om je heen zullen er veel mensen zijn die beweren dat dit het begin van het eind van de relatie is maar het omgekeerde is waar. Als een deur op slot zit zal de persoon die erachter vastzit alles doen om uit te breken, maar als die deur gewoon open kan en ontsnappen niet nodig is, blijft-ie zitten waar-ie zit. Aan de andere kant duidt de move van Jupiter erop dat je wellicht te hard op maar één doel van de relatie gefocust hebt en opnieuw zorgt het verlichten van de druk ervoor dat je kansen om het doel te bereiken groter worden.

Meest gelezen

Het eind van het jaar ziet er veelbelovend uit. Tegen die tijd heb je de regels van de relatie herschreven en ben je een stuk optimistischer over de toekomst. Je heersende planeet Mercurius staat dan in de relatiesector van je horoscoop en Venus sluit zich bij hem aan. Een betere indicatie kun je je niet wensen.

Werk

De belangrijkste verschuivingen op werkgebied vinden plaats in de eerste weken van het jaar. De kans is groot dat je een zeer uitdagende, veeleisende functie wordt geboden en dat je die accepteert. Maar je bent nog niet begonnen of je realiseert je al dat het onmogelijk is om je nieuwe betrekking goed uit te voeren, dat ze misschien zelfs helemaal niet zou hoeven bestaan. Dat brengt je in een kwetsbare positie; winnen zal je nooit. Gelukkig biedt een eclips in februari je een uitweg, een kans om iets totaal nieuws te gaan doen. Je grijpt je kans om te ontsnappen. Hoe het ook loopt, het haalt in elk geval de druk van de ketel en geeft je de ruimte om na te denken over wat je nou echt wilt.

Geld

De beste maanden zijn januari en juli. Hou in maart je hand op de knip, hoe verleidelijk bepaalde items ook mogen lijken – de kans dat je te veel uitgeeft is enorm.

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel