Stier jaarhoroscoop

21 APRIL T/M 21 MEI

Meest gelezen

Algemeen

Met een zeldzaam aantal retrogrades op het programma word je dit jaar gedwongen om af te remmen. Dat is geen straf voor jou, Stier. Lekker achterom kijken, dingen nog eens onder de loep nemen, diep nadenken, de puntjes op de i zetten… Vorig jaar veroorzaakte de retrograde van Venus problemen en onzekerheden; dit jaar blijft je dat gelukkig bespaard. Wel is Mars in de lente en de zomer retrograad in de relatiezone van je horoscoop, wat voor verwarring kan zorgen in relaties (zowel zakelijk als privé). Neem de tijd om na te denken en zorg dat je helemaal zeker bent van je zaak voordat je grote beslissingen maakt.

Advertisement - Continue Reading Below

Liefde & Relaties

Mars, planeet van passie, staat bijna het hele jaar lang (lees: van januari tot augustus) in de relatiezone van je horoscoop. In de lente is 'ie tijdelijk retrograad. Daardoor kun je heftig uit de hoek komen naar je geliefde. Dat hoeft niet negatief te zijn; agressie kan heel verhelderend werken én bovendien valt er dan weer iets goed te maken tussen de lakens. In november komt Venus recht tegenover Saturnus te staan, waardoor je tijdelijk wat minder zin hebt in seks. Gelukkig is dat maar tijdelijk.

Meest gelezen

Carrière & Geld

Met Saturnus in het deel van je horoscoop dat over andermans geld gaat, is het dit jaar heel belangrijk om rekeningen netjes op tijd te betalen en te zorgen dat je geen schulden opbouwt. Staan er nog leningen open uit het verleden? Begin dit jaar dan met afbetalen. Januari en februari zijn de beste maanden op het gebied van carrière (net na de eerste Mercurius-retrograde van het jaar). 8 februari is een dag om te noteren, zeker als je nieuwe projecten wilt lanceren. Waarom? De nieuwe maan boost dan de werkzone van het heelal.

Vriendschap

Zijn er mensen die een negatieve invloed op je hebben? Dan is dit het jaar om de banden te verbreken. Loyaal als je bent vind je dat waarschijnlijk heel lastig, maar heus: je zult zien dat het een enorme opluchting is. De sterren helpen een handje mee. Begin maart staat er bijvoorbeeld een eclips gepland in de vriendschapszone van je horoscoop, waardoor je interessante nieuwe mensen ontmoet die wél helemaal bij je passen. In de zes maanden die volgen zul je erachter komen hoe ontzettend blij je met ze bent.

Gezondheid

De afgelopen jaren heb je – met dank aan een serie eclipsen – grote ups en downs voor je kiezen gekregen op gezondheidsgebied. Het ene moment zat je boordevol energie; het volgende moment voelde je je totaal uitgeput. Na de laatste eclips in de gezondheidszone van je horoscoop (op 23 maart) mag je gelukkig rekenen op meer stabiliteit. Rond die datum is het trouwens wel belangrijk om extra goed voor jezelf te zorgen: zo min mogelijk stress, zo veel mogelijk ontspanning.

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel