Stier jaarhoroscoop 2017

21 APRIL T/M 21 MEI

Meest gelezen

Algemeen

Je lijkt onzeker over wat je nou het beste kunt doen. Gedurende dit jaar besluit je een aantal keren om tot actie over te gaan om je op het laatste moment weer te bedenken, om enige tijd later opnieuw van gedachten te veranderen en toch door te zetten. Toch heb je zo tegen het eind van het jaar wel wat vooruitgang geboekt, al lijkt het door alle twijfel en onzekerheid alsof de veranderingen aan je opgelegd worden in plaats van dat je zelf voor ze kiest. Misschien ben je gewoon voorzichtig en wil je zeker zijn van je zaak voordat je je er definitief aan committeert.

Advertisement - Continue Reading Below

Liefde

In januari en februari duik je dieper en dieper in een romance en ga je veel verder dan je ooit had bedoeld, meegesleept als je wordt door de overweldigende emotie van alles. Je wilt niet dat het stopt en dus ga je ermee door. Maar hoe snel en hoe ver je ook gaat, je geliefde lijkt je altijd een stap voor. Je voelt de relatie langzaam maar zeker wegglippen als ze wegen in dreigt te slaan die jij niet durft te volgen. Je moet pas op de plaats maken. Je geeft jezelf de tijd om je aan te passen aan het nieuwe niveau dat de romance heeft bereikt maar die dendert maar door en wat je ook doet, je kunt haar niet bijhouden. Je bent ver verwijderd geraakt van je bekende terrein en dat bevalt je niet, dus trek je je terug.

Meest gelezen

Deze hele ervaring is echter geen tijdverspilling. In korte tijd heb je een aantal heel belangrijke lessen geleerd en heb je jezelf verrast met hoever je jezelf kunt dwingen te gaan. Begin juni hak je een paar grote knopen door, geen dingen die je aan de grote klok hangt, meer dingen die je jezelf beloofd hebt voor de toekomst en wat betreft relaties die nog komen gaan. In oktober krijg je de kans je nieuwe regels toe te passen en deze keer heb je volledige controle over alles wat gebeurt. Het is net zo opwindend en net zo spannend maar dat gevoel dat je geen grip hebt en dat je ongewild alle kanten op geslingerd wordt ontbreekt. Vind je veel leuker. Zo leuk zelfs dat je, slechts een paar dagen later, jezelf erop betrapt dat je serieus overweegt de relatie een niveau hoger te tillen en praat over jullie plannen voor de rest van het jaar.

Werk

In je carrière is eenzelfde patroon te zien: je boekt vooruitgang maar je moet dingen twee keer uitproberen voor je er voldoende vertrouwen in hebt. Aan het begin van het jaar ben je tevreden met je positie maar wanneer de lente dichterbij komt raak je een tikje gedesillusioneerd. Misschien ben je uitgekeken aan het raken, of vind je dat je alles al gedaan hebt en toe bent aan iets totaal anders. Je wikt en weegt maar besluit toch te blijven zitten waar je zit. In augustus krijg je echter een heel duidelijk teken dat de koek op is en dus kom je in beweging. Zou het beter zijn geweest als dat al in februari gebeurd was? Lastig te zeggen.

Geld

Juni ziet er het beste – en het leukste – uit voor je spending habits maar augustus is ook belangrijk omdat er signalen zijn dat een obstakel dat je ambities dwarsboomt (en dus je plan om rijk te worden) aan het verdwijnen is.

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel